maanantai 6. huhtikuuta 2009

Tààllà kaikki hyvin.

Tuo L'aquilan kaupungissa ja sen ympàristòssà ollut maanjàristys ei tuntunut tààllà asti, joten tààllà kaikki hyvin.. Ainut mikà tààllà laittaa maan tàrisemààn on ukkonen. Tààllà on ilmat jo hieman làmmenneet, mutta ilma on vàhàn niinkuin suomen kesàukonilmalla.

Nyt on pààsiàinen làhestymàssà ja pari pàivàà sitten askartelimme B:n kanssa tuollaisen pààsiàiskukon. Ohje làytyy perhekerhon sivuilta tààltà. Kukko on purkin pààllà ja sanoin B:lle, ettà ehkàpà se kukko munii sinne suklaamunia. Eilen- ja tànàaamuna B on ensitòikseen mennyt tarkistamaan kukon alle ja tullut minulle ilmoittamaan, ettà kukko ei ole muninut. En nyt edes muista, koska siellà suomessa niità munia oikein annettiinkaan, mutta ehkàpà tuo kukko munii tààllàpàin nyt piakkoin, kun pààsiàisloma alkaa.

9 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Hyvä idis askarrella kukko purkin päälle. En minäkään koskaan muista(nut) milloin sen kukon pitää munia,joten meillä muni milloin sattuu, joskus juhannuksenakin kun kaapista löytyi munajemma :)

-S- kirjoitti...

Susadim: Eh, juu meillàkin munii milloin sattuu. Nonnien (isovanhempien) luona munii vàhàn liiankin usein ja liian monta kerralla :-s

Jael kirjoitti...

Hieno kukko! Kunhan munisi kohtuullisesti,vaikka kukko onkin;-)

Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni ensi sunnuntaina pitäisi munia. Minäkin yritin ehdottaa kukkoa poikakaverille jos vaikka sitten munisi viikon päästä mutta ei oikein innostunut tästä ideasta. Ehkä se kukko kuitenkin munii vaikka tyynyn alle...

-S- kirjoitti...

Yaelian: Kohtuus on kaukana, kun kukon apureina on nonna, heheh!

Anonyymi: Kiitos. Eli sunnuntaina se meillàkin nyt sitten munii.
Kukko monii vaikka minne...hyvin yleinen munimispaikka on ostoskassi :D

MaaMaa kirjoitti...

Kiva askartelu-keksinto, mutta jo on kumma jos kukot alkaa munimaan! Teian ois pitany askarrella kana, niin munia vois tullakin ;)
(tahan mun mies sanois "Fakta-MaaMaa pilasi ilon" ;D)

Iloista paasiaista teille, jokatapauksessa, ihana -S- ja perhe! :)

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Perhekerhon sivuilla oli tuo ohje tuosta kukosta joka munii. Et pilannut tuolla "faktallas" mitààn ku MUN fakta onki se et kanat munii kananmunii, mut kukot muniiki SUKLAAmunii, làllàllààà ;)

Oikein mukavaa pààsiàistà sinnekin....vai juhlitaanko sità edes siellàpàin?

Susa kirjoitti...

Heips, monta kertaa olen taalla kaynyt, mutta kun en vaan saa tata kommenttilaatikkoa auki. Mulla on muutama blogi missa se onnistuu todella harvoin, ja usein pitaa startata koko kone uudelleen.

Eli olen kylla lukenut juttujasi, en vaan paase kommentoimaan.

Hienoa etta teilla on kaikki kunnossa maanjaristyksen jalkeen. Olin huolissani.

-S- kirjoitti...

Hei Susa: Kiva kun olet kàynyt :D Minullakin on joissakin blogeissa niin, ettà kommenttien jàttò on hankalaa....syytàn sitten bloggaajia kun eivàt julkaise kommenttejani, hihih..no ei kai!
Tààllàpàin kaikki hyvin. Pientàkààn tàrinàà en ole tuntenut.
Mukavaa pààsiàistà :D