tiistai 28. lokakuuta 2008

IL MIO AUTUNNO


Voi hisi vie. Eilen illalla katselin vanhoja valokuvia ja totuus osui suoraan kurkkuun, että melkein ei nielaista pystynyt ja pahaa teki. Jotain on nyt tehtävä. Tämänhetkisen minän ja kuvissa näkyvän minän ero oli huima, joten heti aamulla laitoin B:n valmiiksi ja kiiruhdin salille, eihän tässä muukaan auta.
Hikisen salin ja raikkaan suihkun jälkeen olin energiaa täynnä ja siivoilin aikani, mutta tärkein: Sain vihdoin ja viimein laitettua varpaankynnet. Tuli ihan kivat.


Tuolla tavalla laitan aika usein välttääkseni ristiriidat kynsilakan ja vaatteiden värien kanssa. Timantit ei kyllä tuosta kuvasta näytä erottuvan, mutta niitäkin on pari. Pienet yksityiskohdat on aina mukavia ja tuossa minulla noita jo monien tuntemia kukkasia :D

Sain viimeisteltyä myös tuon toisen lapasen, joten saanen esitellä....TADAM!Molemmat lapaset valmiina, JES!


Olisin kovasti halunnut aloittaa taas uutta käsityötä, mutta langat on loppu, joten ei auta. Tuossa vielä lapasen kuviosta malli kaikessa yksinkertaisuudessaan. Keskimmäisen neliön sisällä oleva on yksi kuvio.


Iltapäivällä oli B:n hoidosta vanhempainilta, joten olimme siellä koko perheen voimin. Lapset saivat siis olla mukana "vanhempien "illassa. B riehui siellä parin kaverinsa kanssa ja oli mukava huomata että on saanut kavereita ja puhuukin heidän kanssaan aina välillä jotakin. Katsoin seinillä olevia piirustuksia. Otsikkona: "IL MIO AUTUNNO" (minun syksyni). Lapset olivat piirrelleet kaikennäköisiä syksyisiä puita ja lehtiä. Sitten tulinkin B:n piirustukseen. Tarhatäti sanoi: "En tiedä eikö B ymmärtänyt tehtävänantoa vai mistä johtuu. Kaikki alkoi niin hyvin puiden piirustuksilla ja muulla syksyisellä, mutta sitten se meni sotkemaan sen noilla viivoilla. Eihän noin saa tehdä. Voisitko kysyä onko B ymmärtänyt?". Noh, minä kysyin: "B, tiedätkö mitä tuo autunno tarkoittaa? Hienosti oott piirtänyt, mutta ei sitä paperia voi noin täyteen piirtää. Sitten kun on valmis niin pitää lopettaa.". Pyysin häntä myös kertomaan mitä oli piirtänyt ja lopulta kysyin: "ja mitä nuo viivat on? (niitä viivoja oli siis paperi täynnä, niin että ne puut hädin tuskin näkyi sieltä takaa). "Siellä sataa" B vastasi ja juoksi leikkimään. Ah, tietty!


Täällä on aivan kamala ukonilma. Taitaa sataa koko Italiassa. Juuri sähköt katkesi ja koko talo pimeni. 3 emergency lamppua pitäisi syttyä automaattisesti katkoksen syttyessä. Tulipas testattua nekin ja ei toimi, mitenkäs muutenkaan. Toivottavasti saan nyt tämän tallennettua wordiin tai jonnekin, jotta ei mene tekstit uusiksi. Onneksi B nukkuu. Ei valoa missään....ei naapureissakaan, HUI! Tällaista tapahtuu aina ennen jotain hirveää kaikissa horror-leffoissa. Onneksi nyt ei ole tullut horror-leffoja katsottua :D Minä menen nyt tsekkaamaan tilanteen, joten ciao ciao!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa B! Hih!
Yritän kirjautua meseen täs joku päivä, niin voidaan jutskailla. Vaikka viikonloppuna.. Harmi, kun tään ei saa niitä apinoita ym.. Tsihihihiii..
Kati

-S- kirjoitti...

Moikka Kati! Ihanaa, että sinäkin olet löytänyt blogini :) Ja varsinkin että kommentoit :D:D:D
Ilahdun aina kun saan lukea näitä kommentteja. Mitäs sun pikku figliottolle(kummipoika) kuuluu? Vielä ei letkauttele kaikkee hassua niin ku B tekee, mutta ei siihen kauaa enää mene kun sekin aloittaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen kyllä lukenut blogiasi siitä lähtien, kun siskoni minulle siitä kertoi ja olen kyllä kommentoinut kirjoituksiasi aikaisemminkin, mutta.. eh.. enpäs tiedäkään mihin ne ovat joutuneet, nyt vasta tajusin idean :D Mutta ymmärrät varmaan, varsinkin sen mesesysteemin jälkeen?! ;)
Kummipoika täytti juuri 10 kk ja otti viime viikolla ensimmäiset askeleet :)

-S- kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa. Iso poika jo. Eh, en tuomitse osaamattomuudesta ketään. Kaikkihan tässä ollaan vähän blondeja, hihih!!!

Anonyymi kirjoitti...

btw.. mulla on nykyään ihan tummat hiukset.. mutta sisäinen blondi asuu varmaan ikuisesti :D

Maijamaija kirjoitti...

No, tuossahan tuli selväksi taas se, että lapsella saattaa olla ihan selvä ajatus esimerkiksi piirustuksesta ja aikuiset sitten tyrmää sen kun eivät ymmärrä...luovuus kunniaan! :D hyvä B!