torstai 16. lokakuuta 2008


Blogitus vauhti näyttää hiipuvan heti, kun elämän ottaa hieman rauhallisemmin. Viikko on jo yli puolenvälin, eikä kummosempia ole tullut tehtyä. Sain kuulla, että posti on vienyt perille tiistaina lähettämän paketin. Ei pysty tätäkään asiaa käsittämään. Joskus kirje menee kahdessa päivässä perille ja joskus kestää kolme viikkoa! Eh, ei tämä nyt niin pellolla pitäisi olla, että kirjeet noin vain hukkuvat matkanvarrelle. Noh, yllä kuitenkin näitte tuon aivan ihanan piirustuksen, mikä kuulemma säilyi suht hyvänä niiteistä huolimatta, hyvä niin. Tarkkasilmäiset huomaavat, että se Masa-myyrä puuttuu kuvasta. B halusi lisätä sen vasta kuvan ottamisen jälkeen.



Täällä on taas jotkut väkisin väännetyt juhlat. Tällä kertaa uskonnollinen juhla ja taivas räiskyy ja loistaa kirkkaita suuria ilotulituksia. Joo, on ne hienoja ja isoja ja kuuluvia ja kaikkee, mutta kun B:n pitäisi jo kovaa nukkua!!! Menenkin tästä tarkastamaan tilanteen ja sen jälkeen elokuva ilta. Tänään vuorossa Milano Palermo: Il ritorno. Eli tällanen mafia pläjäys tuon Roberto Savianon uutisten inspiroimana. Savianohan on kirjoittanut kirjan Gomorra (mafian valtakunta), joka kertoo Napolin "gangstereista" ja on jo viimeiset pari vuotta ollut jatkuvassa poliisien suojassa. Nyt hänen mittansa on tullut täyteen ja haluaa vapauden elämään, joten ei auta kun mennä teille tuntemattomille. Saas nähdä millanen leffa on tulossa. Taidan nukahtaa...




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten kävi leffan kans? :D

-S- kirjoitti...

JEJEJEJEJEJ!!!! Tämä oli leffa, jonka me nähtiin molemmat alusta loppuun. Ei nukuttu välis, eikä lopussakaan. Ei toi nukahtaminen voi tylsästä leffasta johtua, sillä toi oli ihan vaan ok tasoa.