torstai 2. lokakuuta 2008

MAXIMALL


Tänään se tapahtui, kun minä päätin mennä hieman isompaan kaupunkiin autolla ilman G:n liikennekoulutusapua sekä kartanlukua. Maximall on iso ostoskeskus, minne halusimme äitini ja B:n kanssa mennä hieman kiertelemään. Olin kyllä aika yllättynyt kun löysimme eksymättä perille. Tällainenkin kylttien kokoelma on kasattu keskelle risteystä...ja sitten pitäisi vielä muka kyetä liikennettäkin seuraamaan...just joo...B oli kiltisti kaupoissa ja sai palkinnoksi "autokyydin". Paparazzeja tällä kertaa kaksi, joten B:n ei auta muu kuin alentua kohtaloonsa....hieman nolostuneena hän sitten kulmien alta kameraan katsoi. Noh, ei aina voi huvittaa olla kuvattavana.Ööööö...mitä toi on??....lauantaimakkaraa lapsille???

Lopuksi vielä pizzaa...mitäpä muutakaan! No ei vaiskaan. Tollanen yksi pala vaan. Tuossa paikassa pysähdyttiin maisetelemaan palleroita. Kai niillä joku nimikin on, mutta ovat siis jotain riisi-, mozzarella-, peruna- tai kanatäytteisiä...noh, palleroita!Illalla menimme G:n kanssa ensimmäistä kertaa ulos ilman B:tä. Tarkoitus oli mennä tähän lähikaupunkiin elokuvaa katsomaan, mutta meidän mäihällä leffateatterin edessä oli kyltti "kiinni, VAIN tänään torstaina!!!" Siis voiko olla näin huono mäihä?? Mutta jostain syystä en sitten ollut enempää yllättynyt. Olen jo tottunut tähän, että asiat ei mene niin kuin on suunniteltu. Emme kuitenkaan halunneet mennä heti takaisin kotiin, joten lähdimmekin Salernoon asti. Leffassa pyöri sellanen leffa kuin
il seme della discordia(pahan siemen).Oli ihan katsomisen arvoinen leffa. Hauska ja leppoisa :D Leppoisaa oli myös meillä. Oli mukava käydä vähän ulkona pitkästä aikaa, kivaa oli.1 kommentti:

Maijamaija kirjoitti...

Voi ei! Hyvä suunnitelma meinas mennä pilalle... Mutta onneks pääsitte leffaan eniveis. :)

Ihana oli taas kerran lukea mitä teille kuuluu!!! Jatka samaan malliin, honey! (toistanko itseäni...eh... ;)

Pushal!