sunnuntai 5. lokakuuta 2008

B UI!!! :)


Ilma oli aamusta mummin mieleen, joten menimme sulfa-altaalle ottamaan hieman aurinkoa ja uiskentelemaan ja katsokaahan miten on poika edistynyt...Nyt voin sanoa että B ui...se edellinen video tais olla vielä sitä sukellusta, kuten Harri kommentoi ;) Tuossa B ui ehkä semmoset kolme metriä, mutta se olikin se ensimmäinen matka. Myöhemmin meni jo varmasti lähemmäs 10 metrii, jeee :)Illalla mentiin lähikylän viinirypälejuhliin. Tällaisia kissanristiäisiä on täällä kesäaikaan paljonkin, mutta näin lokakuussa on jo vaikeampi löytää. Jokatapauksessa veimme mummin kyläjuhliin. Eipä siellä mitään ihmeellistä, ihmisiä vain.


Paljon paljon rappusia noustavana. Palkintona kuitenkin tämän kylän paras jätski, joten kannatti :)

Kärryt oltiin koristeltu hienosti viinirypäleillä.


Hei hauska B:n hassutus vielä. Mummi sanoi iloisesti huudahtaen B:n uidessa "nyt tulee enkka!". B lopetti uinnin siihen paikkaan ja hyppäsi mummin syliin ja kysyi: "missä?" ja katseli veteen. Mummi tarkensi, että enkka on ennätys. B helpottuneena: "mä luulin, että se on kala" hih!


2 kommenttia:

Maijamaija kirjoitti...

Vau! Pastantekoa! Olipa mielenkiintoisen näköistä ja varmasti aivan yli hyvää!!! :)

Ja Benjamin...vau! Meinaatko siitäkin kilpauimaria...?! ;)

Ihana kun kirjottelet noita hassutuksia. :D Niistä tulee hyvälle tuulelle. :)

Mun on isosti ikävä! Voi kun pian olis joulukuu...

Pushal!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa honey! Oi mitä pastaa...varmaan aivan törkeen hyvää ;) voi tuli aivan tippa linsiin kun näki benkun uivan...ihanaa..toinen on niin sulonen. Love u, L