torstai 23. lokakuuta 2008

Hurahtanut käsitöihin

En kuvitellut, että tästä ihan näin kova juttu tulisi, mutta olen totaalisen hurahtanut nyt vaihteeksi käsitöihin. Olen tehnyt jo muutaman joulupaketin ja näin ollen en niitä (vielä) esittele, mutta sitten tein tuon lapasen. Eh, hieman ehkä etuajassa, koska viimeisetkin viimeistelyt tein taas tuossa auringosta nauttiessa, mutta jotenkin kiva tehdä ilman kiirettä. Ja nimenomaan yksikössä lapanen, sillä toinen on vielä tekovaiheessa, mutta en enää malttanut olla esittelemättä sitä. Näin täpinässä minä täällä olen :-o. Intoa täynnä ja osaamista vailla, mutta ei se mitään!!!Olen etsinyt myös erinäisiä ohjeita kaikelle pienelle ja söpölle. Blogeista löytyy yllättävän paljon ja vielä helpolla. Lisäksi niitä tekee ihan "normaalit" ihmiset, jotka kirjoittavat SUOMEA ! Lehtien ohjeet tuntuu joskus olevan kaikkea muuta kuin suomea. Eh, että tällaista. Minusta on tullut maalaismummo, joka kuluttaa aikaansa kutoen...ai niin joo ja vielä kauniita ja rohkeita katsellessa tai siis täällä päin BEAUTIFUL ja vielä oikein kunnon Italialaisella korostuksella. Ei ehkä olis pitänyt avata TVtä, sillä tuo puoltuntinen vain todisti, että sarja on pyörinyt muutaman vuoden liian kauan. Eric rakastaa Brooken siskoa Donnaa!!! TÄH???Onko Suomessakin näin?


Noh, nyt on tullut paniikki lankoja etsiessä, sillä kun kysyn lankaa niin paikalliset sanovat, että täällä ei lankoja enää pahemmin myydä. Ihmiset eivät enää kudo. Höh. Täältä löytyy ainoastaan tuollaista lankaa mitä tuossa lapasessa on. Ehkä joku tosi erikoiserikoisliike pittä vielä metsästää. Ajattelinkin jos osaisin netistä jotain lankoja tilailla. Olisiko kenelläkään kokemusta? Tietenkin mahdollisimman halvalla ja ilman erityisen suuria postituskuluja, kun tänne Italiaan asti ne kuitenkin pitäisi saada. Lisäksi pitäisi olla vielä niin, että ei kerralla ihan hirmusia määriä tarvitsisi tilata. Että pitikin muuton yhteydessä mennä myymään koko lankavarasto halvalla kirppiksellä, Blaaah!
7 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Kyselit minun blogissa mikä sny on.Tässä selitys sny:lle eli sny salainen neuleystävä.Täällä siitä tarkemmin http://snysyksy08.vuodatus.net/
T.Sinikka

Muru kirjoitti...

Hei, Italiassa asuvat suomalaistuttuni yleensä rahtaavat lankansa suomen matkoilta koska täällä niitä on suurempi valikoima ja usein ovat jopa halvempia. Kaipa sinulle voisi joku sukulainen täältä paketin pistää eikä sekään ihan maltaita maksa jos pistää painoa aina halvimman pakettiluokan maksimiin.

-S- kirjoitti...

Hei muru, Toi on kyllä totta, että paketti tuskin ihan hirmuisesti maksaisi. Tykkäisin silti itse nähdä lankavalikoiman ennen ostamista ja tämän vuoksi en ole ketään sukulaista asialla vaivannut...en ainakaan vielä ;)

Maijamaija kirjoitti...

Hihhih...taisi se asia muuttua jo... ;)

Ihana oli lukea iso määrä kuulumisia kerralla!!! Mä täällä odotan mylläyskaveria... ;)

Pushal ja terkut pojille!

-S- kirjoitti...

maijamaija. Joo, mutta haluisin mä silti nähdä jos netistä sais jotain. Ku siel ainakin näkis langat jne. Kiitos silti...kuriirini :D:D:D Mee vehtaamaan siitä ;)

Muru kirjoitti...

Monet lankamallistot löytynevät netistä googlettamalla kuten Novita, 7 Veljestä ja kysy vielä tutuilta mitä lähikaupasta näkyy. Siten voit vähän valkata värejä ja tyylejä tsekkaa esim. täältä:

http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=tuotelista&oid=91086&tuoteryhma=91086&ryhmanimi=Bambino

Lykkyä tykö, Suomeen tulossa hirmumyrsky ensi yönä. Toivottavasti ei niin paha kuin Sardiniassa muutama päivä sitten. Hellitkää helteillä ja inspistä kutomiseen.

-S- kirjoitti...

Oi kiitos muru. Pitää käydä tsekkaamassa tuo linkki kunnolla ajan kanssa. Toivottavasti siellä ei ole tällä hetkellä paha myrsky.