keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Taulu pikkuiselle

Thomasille tuli yllàtys Suomesta. En olisi ikunapàivànà osannut odottaa tuollaista vielà muiden aikaisempien lahjojen lisàksi. Kiitos Maijamaija ja M.





Taulu kivoilla yksityiskohdilla. Taulun on maalannut Mira Puolamàki, joka on samaisessa paikassa tòissà, kun nàmà ystàvàiseni :D

Taulussa on Thomasin tiedot: nimi, syntymàpàivà ja -aika, pituus ja paino. Viirissà lukee myòs sukunimi (minà sen kuitenkin muokkasin pois tàstà kuvasta). Todella kaunis ja henkilòkohtainen lahja. Ystàvàiseni ovat varmasti kertoneet myòs hieman yksityiskohtia talostamme -tuskin oli sattumaa, ettà linna on keltainen.


Ikkunoiden sininen tausta on tehty erilliselle paperille taakse ja se luo nàin hieman moniulotteisuutta taululle. Minulle vielà valaistiin, ettà ikkunat ovat tarrakuvien kokoiset, eli tarrakuvat saan sinne vielà laittaa sitten aikanaan jos haluan. En tosin tiedà otetaanko tààllàpàin edes tarrakuvia. Ainakaan tarhassa ei otettu minkàànlaista kuvaa. Nyt pitàis vaan lòytàà joku kiva paikka minne tuon taulun laittaa...niin ja etsià jonkunlaiset kivat raamit.


Terveisià paljon sinne tòihin ja vielà kerran kaunis kiitos Maijamaija ja muru, M ja hànen tytsynsà


3 kommenttia:

Allu kirjoitti...

Voi miten söötti♥

Susadim kirjoitti...

Aivan ihana, upean taulun saat!

Jael kirjoitti...

Aivan ihastuttava taulu! Tuosta Thomas varmaankin iloitsee isona:-)