sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Avatar

Kàytiin tànààn katsomassa Avatar. Se oli ensimmàinen 3D leffa, joka ei ollut suunnattu lapsille. Meità oli sellainen vajaa 10 ihmisen porukka. Leffa oli tàyteen buukattu jo eilen ja yleensà leffat pyòrii vain pari viikkoa tai kuukauden, mutta tàmà leffa pyòrii kaksi kuukautta. Tànààn kaikka leffateatterin salit nàyttivàt vain tuota leffaa.
Kaikki on etukàteen leffaa kehunut ja oli se kyllà minunkin mielestà hyvà. Ihana fantasia leffa ja hienosti tempas mukaansa, suosittelen.







Neljà tuntia oltiin poissa ja kuvittelin jotenkin tyhmàsti ettà Thomas nukkuisi kun tulisin kotiin. Ei...ei làhellàkààn. Siellà se oli nonnan sylissà ja odotti maitoa. Maitoa hàn saikin ja nyt nukahti. Minunkin on aika mennà nukkumaan. Buona notte :D


3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Minä näin tämän leffan 2 viikkoa sitten ja hieno kokemus se oli!

Allu kirjoitti...

Eikö sun tullut huono olo siellä? Kaverini kävi ja sillä oli vähän huono olo ja yksi toinen joutui usein pitää silmiään kiinni.

-S- kirjoitti...

Yealian: Meidànkin piti nàhdà jo aikasemmin, mutta paikat on ollut aina tàyteen buukattu. Meidàn kun piti mennà tàhàn pikku leffateatteriin joka on meità làhellà, jotta ei mene liian kauaa aikaa matkoihin.

Allu: Muhun 3D elokuvat ei ole vaikuttaneet mitenkààn. Nautin tàysin rinnoin, mutta olen kuullut, ettà 3D leffat saattaa aiheuttaa pàànsàrkyà. Hieman tuo leffan pituus minuakin kauhistutti, ettà jos alkoi sàrkemààn, mutta kyllà se oli takamus johon eniten sattui, hihih!