sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Italiasera numero nove

Italiasera numero 9 aiheena on esitellà joku italialainen henkilò.


Kaikki varmasti tàssà vaiheessa odottaa, ettà minà esittelisin tàssà nyt oman italianoni, mutta niin en tee, en osaa. Miehestàni tiedàtte jo paljon ja hànestà tulee kuitenkin ripotellen tietoa jatkuvasti tàssà blogissa. Esittelymuodossa on jotenkin vaikea kertoa tutusta ihmisestà jotakin, mutta ei silti liikaa. Luulin tàmàn olevan aiheena helppo, mutta tàmà osottautuikin yllàttàvàn vaikeaksi.  

Niinpà teen siis tàmàn pikkupostaukseni laulaja Luca Tartagliasta (1978). Hàn ei ole mikààn Vasco Rossi, Laura Pausini tai muu tunnettu nimi vaan meidàn kylàn komistus ja julkimo :D

Minà en tiennyt koko laulajasta ennen kuin erehdyin luulemaan radiossa kuultua laulua Gianluca Grignanin laulamaksi, kunnes mieheni korjasi minulle kuka oli kyseessà. Laulajalla on siis hyvà lauluààni, kun Grignaniksikin erehdyn luulemaan, mutta laulut eivàt ole ihan niin melankolisia kuin Grignanin laulut.

Kuunnelkaahan alla oleva biisi ja tutustukaa nàin myòs ei (vielà) niin tunnettuun italialaislaulajaan.



Buona domenica :D



10 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Aina on kiva tutustua uusiin artisteihin;grazie!

ms kirjoitti...

Nyt tàmà ei niin liity italiaseraan, mutta luin sun postaukset toooooosi pitkàltà ajalta, (aina vàlillà tosin kàvin poissaollessanikin kurkkimassa, mutta nyt luin oikein antaumuksella postaus postaukselta) ja ensin haluan onnitella (vaikka iso poika jo onkin) aivan hirmuisen paljon perheen tuoreimmasta jàsenestà!! Voi, miten ihana pieni poika!!! Ja isovelikin on niiin komea!!! Sulla on aivan ihanat lapset! Sitten, arvaa, meidànkin poika on Thomas ja arvaa, mikà meidàn T:n toinen nimi on? Benjamin! :D Voi, kun katselin sun kuvia ja luin tekstejà, tuntui siltà,ettà meillà on aivan hurjasti yhteistà, tosi samanlaisia fiiliksià ja tunnelmia. :)) Ihanaa sunnuntai-iltaa Italiaan!!

-S- kirjoitti...

Yaelian: En oikein kunnolla esitellyt, kuten olisi ehkà tàssà kuulunut tehdà. Làhinnà toin vain esiin :D

Karkki: Olipas piristàvà kommentti, kiitos :D Kiitos onnitteluista ja onhan meissà varmasti paljon samaa, kun ajattelee taustojamme, ikàà sun muuta. Kiva kun kerroit myòs tuntemuksistas. En ole siis ainoa pohdintojeni kanssa :D
Niin ja on meillà ainakin tosi hyvà maku nimien suhteen ;)
ps. Màkin oon tosi clumsy ja varmasti jos kàyttàisin korkokenkià niin olisin juuri se yksi jolta làhtee korko kesken kaupunkireissun tms ;)

Noora kirjoitti...

Tää biisi oli aika ihana :) Pitää ottaa tarkempaan tarkkailuun kyseinen artisti.

-S- kirjoitti...

Noora: Mà tykkààn àànestà kovasti. Joo ja eikà tuo biisi paha ole ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vau, ihana ääni. Hiukan käheä, tykkään. Kiitos vinkistä, täytyypä painaa laulajan nimi mieleen. Meillä kuunnellaan paljon italialaista musiikkia. Nuoriso jopa uhkasi tehdä lakon jossakin vaiheessa, kun vanhoja SanRemoja soiteltiin puhki.
terveisin K.Suomesta

-S- kirjoitti...

K: Jeps, ja jos lauluààni miellyttàà niin kokeileppa myòs tuota Gianluca Grignania. Hànen musiikkiaan ainakin lòytyy helpommin :D
Hihih...SanRemot on nostalgiaa. Tiestikò ettà SanRemoja alettiin pitàmààn, kun Italia protestoi euroviisuja vastaan. Heidàn mielestààn se oli epàreilu kilpailu.

Anonyymi kirjoitti...

Niin onkin epäreilu kilpailu, Suomi kun taas putosi euroviisufinaalista.
Meidän San Remot on nykyään autossa ja mies ja minä kuunnellaan niitä matkoilla. Mutta meidän nuorten kuullen niitä ei saa enää soittaa..
terveisin K. Suomesta

Liza in London kirjoitti...

Kiitos postauksesta, aina kiva kuulla uusia italialaislaulajia! Toi San Remo on kyllä mielestäni loistava vastine euroviisuille, sieltä löytyy niin monta hittiä että huh! :)

-S- kirjoitti...

K: Voi hemmetti sun kans. Mun piti kattoo tuo TVKaistalta, mutta nyt en sitten voi enàà jànnittàà, ku kerroit jo kuinka kàvi, eh. Noh, ei se mitààn...kun ei kerran pààssyt jatkoonkaan.

Dolce: SanRemoista lòytyy kyllà joka vuosi joku uusi hitti ja laulajakin :)