lauantai 7. elokuuta 2010

Ystàvià

Noniin, otos kaksi Suomipostaus numero kolmosesta! Kyllà mua ottaa pààhàn, ku koko postaus katosi, mutta niin pitkà paussi ollut kirjoittamisessa takana, ettà into sàilyy yhà :D Tàmà postaus ei kyllà tule enàà olemaan niin pitkà kuin postaus, joka katosi. Karsin varmasti turhia hòpinòità. Ehkà niin onkin lukijoille kivempi. Mikàs sen mukavampaa kun lueskella postausta joka on tàynnà kuvia ja vàhàn tekstià. Itse ainakin tykkààn juuri sellaisista. Tosin kyllà ne asiapitoisetkin blogit ovat mukavia, mutta tietàen kuinka itse osaan olla "todella informatiivinen" niin parempi pysytellà kuvarikkaassa tyylissà, heeh!



Eihàn se loma pelkkàà mòkkeilyà ollut vaan piti pààstà myòs ihmisten ilmoille. Suomessa ollessani haluan nàhdà tietenkin mahdollisimman paljon myòs ystàviàni.



Minà ja ystàvàmme taidetaan olla lapsentekoiàssà, sillà làhes kaikki ystàvàni ovat raskaana tai ovat pienen taaperon àitejà ♥

Lapsuudenystàvàni nàin sattumalta kotipihan jalkapallokentàllà koirineen, poikineen ja mahoineen.



Benjamin tykkàs tietenkin pelata poikien kanssa.



Maijamaijaa nàin useampaankin otteeseen. Heidàn uusi tulokas on suloinen Jippu.


Thomas on aivan hulluna koiriin ja kissoihin. Naureskelee minkà kerkeàà kun elàimià nàkee.


Jippulainen tietenkin nàytti osaamistaan muutamilla tempuilla :D



Maijamaija tekee meille aina ihania herkkuja.


 Tàllà kertaa mm raparperipiirakkaa, yammy! Onnistuisikohan raparperien kasvattaminen tààllà Italiassa vai onko maa liian kuuma siihen hommaan?



Miekkoset tulivat hyvin juttuun. Jotenkin oudosti he onnistuivat ymmàrtàmààn toisiaan.


Vàlillà heità hieman àrsytti kun kuuntelimme heità vàhàn salaa, mutta pakkohan mun oli pitàà silmàllà ja seurata ymmàrtààkò Gino mitààn vai not ;)




Ihana Jippulainen....


...vàsyi loppuillasta.


Kàvimme myòs ystàvàni L:n mòkillà. Grillailtiin kaikkea maukasta kesàruokaa, Ah!



L oli ostanut Benjaminille leijan, jota sitten lennàtettiin koko perheen voimin :D


Koissukin oli mukana ♥


Kuten useimmat taaperot, niin myòs Thomas viihtyy huomattavasti paremmin liikkuvissa rattaissa, kuin paikallaan. Siksi kàvelylenkit olikin mukava tapa nàhdà ystàvià ja nauttia kauniista ilmasta ja jutustelusta ♥


Kaunis K


Jostakin kumman syystà lenkkimme menivàt hyvin usein jonkin vastustamattoman jàdekioskin ohi. On ne jàtskit hyvià suomessakin! Slurps.


Myòs leikkipuistoja lòytyi matkalta.


Thomas hurmasi komeudellaan leikkipuiston tytòt ♥


Pikku A:ta nàin kahvilassa àitinsà kanssa ♥


Thomasille A on uusi tuttavuus, mutta itse tòrmàsin tuohon pikkuiseen jo viime kesànà kun hàn oli vain muutaman kuukauden ikàinen. Aitiin tutustuin kotipihassamme 5-vuotiaana kun hàn tuli ja otti kàdestà minun saippuakuplapurkin ja sanoi: "Hei, leikix mun kans. Mà muutan tànne kans!"



M:n luona kàvimme myòs. E ja Benzi ovat tunteneet jo heti kun Benjamin syntyi pari kuukautta E:n jàlkeen. E olii ollut hyvin jànnittynyt ennen Benjaminin tapaamista. Hàn pelkàsi ettà B ei enàà puhu suomea. Kyllà puhui ja leikkikin alkoi samantien. Aivan kuin he eivàt olisi koskaan erossa ollutkaan.





Thomas viihtyi myòs hyvin, kun seurana oli kaksi kissaa :D


Jopa yhden kerran kàvin ravintolassa ystàvien kanssa. Ihana Amarillo!


Jàlkkàriksi maistui jàde.

Eràànà pàivànà kun minà olin kàvelyllà teki Gino kahvilassa omia tuttavuuksia. Hàn oli tutustunut toiseen Fin-Ita pariskuntaan. Olivat keskustelleet siinà aikansa ja mitàs siità seurasikaan....

Saimme illalliskutsun vielà samalle illalle.


Miehet grillasivat kalaa.


Italian viirikin pihalta lòytyi ☺


Gino oli innoissaan, kun sai vihdoin puhua Italiaa muidenkin kanssa. Oli mukava ilta tutustuessa. Jotenkin erikoinen tapa tutustua tuolla tavalla kahvilassa, mutta mikàs sen mukavampaa kuin asiat jotka tapahtuvat tuolla tavalla yht'àkkià odottamatta.

CIN CIN!






11 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Suomessa on ihan parasta kun pääsee näkemään kunnolla ystäviä! Ihania hetkiä ootte päässeet ystävien kanssa viettämään :)
Ja huippujuttu, että noin vain Gino tutustui uuteen Ita-Fin pariin ja että menitte samantien illalliselle. Niin niitä hauskoja juttuja usein tapahtuu; ihan extemporee.
Pitäisi useamminkin ottaa tuollaiset kutsut vastaan, mennä vain rohkeasti :)

Ihana Thomas kun on niin eläinrakas!

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Joo suomen ystàvià nàen kyllà AIVAN LIIAN HARVOIN! Mutta ihania hetkià ne on silti :D
Joo erikoinen tapaaminen. Harvemmin sità noin vain menee "tuntemattomien" luo syòmààn, mutta kivaa oli ja noinhan/kin sità vaan tutustuu :D

Outi C. kirjoitti...

Teillä oli tosi mukava loma kuvista päätellen ja säätkin suosi! Thomas ei taida pahemmin enää vierastaa uusia ihmisiä? Joudutko muuten usein tulkkaamaan G:n ja muiden välillä sukulaisten tai tuttujen kanssa? Itse koen sen aika rasittavana koska esim mun äiti ei puhu ollenkaan englantia, ymmärtää hiukan kyllä.

-S- kirjoitti...

Outi: Kyllà Thomas edelleenkin vierastaa ja pahasti, mutta tuntien tutustumisien jàlkeen suostui aina silloin tàllòin jonkun toisen syliin.
Kyllà mà joudun aika paljonkin tulkkaamaan, koska kukaan muu ei puhu italiaa ja gino ei puhu pahemmin englantia, mutta en koe sità rasittavana. Vàlillà harmittaa, kun olisi kiva jos Ginokin voisi enemmànkin osallistua. Gino pystyy pikkukeskusteluita kàydà vanhempieni kanssa. gino osaa huonoa suomea ja àitini ja isàni huonoa italiaa. Se on hyvà yhdistelmà, hih!

Maijamaija kirjoitti...

Ihania kuvia! Vaikka kirjoitit että nähtiin useamman kerran niin mulla ainakin oli huono omatunto siitä, että nähtiin niin vähän. Mutta oli ihana nähdä joka tapauksessa! <3

Pushal muru!

Maijamaija kirjoitti...

Niin ja tosiaan, omituisesti se rallineglanti toimi ja ymmärsivät toisiaan. :D Hyvä niin! :)

-S- kirjoitti...

Maijamaija: No niin muakin jài harmittamaan, kun nàin melki kaikkia liian vàhàn. Oli aivan yli yli ihana nàhà silti se vàhà mità nàhtiin :D

-S- kirjoitti...

Hihih...rallienglanti nimenomaan ;)

-S- kirjoitti...

...niin tai sit Gino feikkas ymmàrtàvànsà tosi hyvin ;)

Maijamaija kirjoitti...

Musta tuntuu, että sekä ymmärsi, että ei ymmärtänyt. :) Kova selitys murulla ainakin oli ja Glla kaikesta päätellen halu yrittää ymmärtää. :)

-S- kirjoitti...

maijamaija:No joo mà luulen kans ettà vaikka halu olikin kova ymmàrtàà ja murullas halu selittàà niin se tais mennà silti sen ymmàrtàmisen edelle....mutta kyllà ne ymmàrsikin joten ollaan ylpeità :D