perjantai 27. elokuuta 2010

Santa Maria di Castellabate



Jàtimme Thomasin ja Benjaminin nonnille hoitoon ja làhdimme moottoripyòràllà Santa Maria di Castellabateen, joka sijaitsee Cilenton rannikolla. Olenkin postannut kyseisestà paikasta jo tààllà, mutta nyt hieman lisàà.

Paikan tunnusmerkki on prinssin linna, jonka yhtà osaa vuokrataan nykyààn ranta-asunnoksi.


Kàytiin gelatolla kaupungissa ja seurattiin rantaelàmàà làkàhdyttàvàn kuumissa farkuissa.


Siellà oli juuri kàynnissà beach ball ottelu.


Ranta on pieni ja huonon mallinen. Jotkut joutuvat olemaan todella kaukana rannasta, mikà on tietenkin todella ikàvàà kesàpàivinà, kun hiekka on tulikuumaa. Minà tykkààn rannoista, joka on mielummin pitkà, kuin "paksu". Ikàvàksi yllàtykseksi làhes koko ranta-alue oli ostettu privaattikàyttòòn eli jos halusit loikoilla rannalla oli paikasta maksettava. Onneksi me tulimme vain jàtskille. Paikka on kiva alkukesàstà tai loppukesàstà kun ihmisià on vàhemmàn.


Itse kaupunki on vuorilla jonne Gino halusi minut viedà. Onneksi vei, koska ylhààllà oli todella kaunis nàhtàvyyspaikka San Costabile.


Huipulla tuulee.



Oli rentouttava reissu varsinkin nyt kun tietàà ettà Thomaskin jàà nonnille jo "ihan mielellààn". Ei siis alkaa huutamaan enàà paniikki-itkua vaan on vaan sellainen vàhàn kràtyinen, hih!

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ihanat näkymät sieltä ylhäältä! Upea tuo rantaviiva,muistuttaa aika paljon pohjeisen Espanjan rannikkoalueita.

-S- kirjoitti...

Yaelian: Oli kyllà upeat nàkymàt juu. Vai on Espanjassa samanlaista. Hyvin mahdollista. Itse olen ollut siellà niin nuorena, ettà en oikein muista :-o

MaaMaa kirjoitti...

aivan MAHTAVA maisema!! Tuolla kelpaa käydä ihastelemassa millä säällä vain :)

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Joo kaunista oli, ainakin tuolla sààllà :D