keskiviikko 25. elokuuta 2010

Radio-ohjattavat autot

Ihana pààstà kirjoittamaan taas elàmàstà Italiassa. Kommenttien mààràstà pystyinkin pààtellà ettà myòs lukijani tykkààvàt paljon enemmàn Italiapostauksista kuin Suomipostauksista. Haluan kuitenkin muistoja tànne (edes itselleni) myòs Suomessaoloajasta, joten vaikka suosio ei ole pilvissà niin jatkan niità silti aina kun Suomessa kàyn.

Kuumuudesta huolimatta Benjamin haluaa jatkuvasti pelata jalkapalloa ulkona.


No joo, kuvan aikana hàn halusi nàyttàà kuinka osaa pompottaa palloa. Kuvitteli kai, ettà otan videon, heh.


Yllàttàvàn kauan Thomaskin viihtyi. Benjamin on ihana, kun menee aina vàlillà viemààn palloa Thomasillekin.


Gino halusi tehdà Benjaminin iloiseksi viemàllà hànet (meidàt kaikki) katsomaan nikko-autokilpailuja (vai mità nuo radio-ohjattavat autot oikein ovat nimeltààn).

(heh, opettelin kirjottamaan ja tekemààn nuolia kuvaan, jee jee)

Kova oli kisa. En osannut kuvitella, ettà ne niin nopeasti ajaisivat.


Hyppivàtkin, kun radalla oli muutama hyppyri.


Mà luulen kyllà ettà Gino oli utelias itsekin nàkemààn kilpailua, mutta Benjamin oli hyvà syy pààstà niità sitten katsomaan, heh. Pojat on aina poikia!


Kàvimme myòs S:n luona ja Benjamin leikki aivan innoissaan. Italiassa lapset ovat paljon aikuisten kanssa ja se jos joku Benjaminia kyllàstyttàà. Haluaa nàhdà jo kavereita, joten S:n luo on kiva mennà, kun siellà on meille molemmille kaverit :D




Heille oli ilmestynyt myòs kaksi hevosta :D

7 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Kyllä Suomipostauksetkin ovat kivoja, tykkään kovasti :) Ehkä ne ovat vaan täällä Suomessa olijoille vähän tutumpaa, kuin nämä italiankuulumiset. Ihanan eläväisiä kuvia!

Jael kirjoitti...

Italianpostauksesi ovat ihania,mutta tykkäsin kyllä paljon myös Suomi-postauksistasi.Ihania nuo hepat ja kivaa näkyy pojilla olleen:-)

-S- kirjoitti...

Noora: No enhàn mà nyt sillà, ettà pitàis nyt alkaa suomipostauksia alkaa kehumaan, eh. Oot varmasti kyllà oikeessa tossa, ettà suomipostaukset on tutumpia...ja sitten tietty moni lukee mun blogia varmasti nimenomaan mun sijaintini vuoksi niin eipà ihme jos ei kiinnosta jos yhtàkkià kirjotankin suomesta. Kivahan se on tietty aina kuulla ettà suomipostauksetkin kiinnosti :D

Yaelian: Kuten tuossa jo Nooralle sanoin niin monihan lukee mun blogia varmasti myòs sijaintini vuoksi ja nàin odottaa italiasta kuvia ja pàhkàilyjà. Oli ehkà hieman hassusti kirjoitettu tuo tàmàn postauksen alku. Sille vaan tuntui, mutta ei ollut tarkoitus olla mitenkààn tyly tai mitààn. Nyt aloin vaan uudelleen miettimààn kun kehuitte suomipostauksia, ettà ehkà olin tyly siinà alussa, eh.
Hepat oli sòpòjà, varsinkin se pikku varsa :D

Heljä kirjoitti...

Suomi tai Italia, mukava lukea molempia kun ovat "ulkomailta" kummatkin.
Mulla kaksi keski-ikäistä miestä täysin innostuneita noita radio-ohjattavista autoista...
Ihan pakko kysyä että millä / miten teit tuon nuolen ja tekstin.

-S- kirjoitti...

Heljà: Hih, joo sullehan se on niin :D
Mà en kyllà yhtààn ihmettele, ettà keski-ikàiset miehet tykkààvàt ajella. Minàkin tykkàisin. Se nàytti tosi kivalle ja kyllàhàn mà joskus pienenà isoveljeltà varastin radio-ohjattavia ja niillà ajelin ja kivaa oli. Ainut mità sitten haluaisin on ettà joku kày autot aina kààntàmàssà, kun ne kaatuu, ettei itse tarttis aina juosta, hih! Tuolla kisoissa oli "kààntàjià" aika monta, jotta auto sai jatkaa matkaa mahd nopeasti keikahdettuaankin. Muutenhan kisa olisi ratkennut kilpajuoksuilla.
Kàytàn picasa3 kuvankàsittelyohjelmaa, joka on ilmainen helppokàyttòinen ohjelma. Ohjelmassa ei ole mitààn erikoisuuksia vaan just perus punasilmàisyydenpoistoo ja sellasta. Kirjoitusta olen kàyttànyt vain kerran (tuossa ciacioniassa ylàkuvassa) ja muita kuvioita en tiedà mistà saa, mutta tein nuolen viivoilla ---- ja merkillà ">" (---->) ja kàànsin "tekstin" siihen suuntaan, ettà nuoli nàytti minne halusin, helppoa :D

MaaMaa kirjoitti...

hani oisi HETI Ginon kanssa ajelemassa noilla autoilla!! :D :D Mitä kovempaa ääntä lähtee, sitä parempi. Ja jos voi jotenkin sutia paikallaan ja sitten lentää kaaressa, ehkä vähän kolaroida ja kieriäkin, niin sitä parempi! :D

Mä luen kaikki postaukset yhtä innolla :)

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Kyl mà luulen et mà ja sà oltas kans aika nopeeta meidàn miesten peràssà siel kaahailemassa. Kuka sanoo et vaan miehet sais pitàà hauskaa? ;) !