maanantai 1. maaliskuuta 2010

Pic-Nic

Meillà oli aivan iiiiiihana eilinen. Aurinko jatkoi paistamista koko viikonlopun ajan. Vaikka Gino olikin kuumeessa niin me muut ei suinkaan jààty kòkòttàmààn sisàtiloihin tuollaisella ilmalla. Mà luulen, ettà tuo oli kyllà aika win-win tilanne kummallekin kun làhdettiin. Me saatiin ulkoilla ja Gino sai levàtà rauhassa.

Puistossa oli pari jokilaskijaa (voix noin sanoa?). En olekaan vielà kertaakaan nàhnyt tuossa joessa jokilaskijoita. Vaunujen kanssa emme pààsseet alas asti katsomaan heidàn menoaan ja siksi kuva on hieman huono.


Otin mà yhden paparazzikuvankin vielà silloin, kun olivat ylhààllà missà mekin, mutta mies oli ilman paitaa. En sitten kehdannut ottaa kunnolla sità kuvaa vaan oikeastaan otin sen heiltà huomaamatta ja oikeastaan siità tuli aika turha. Enhàn mà voi sità tànnekààn laittaa, ettei tule sanomista, eh.

Ensimmàinen kevààn merkki....Mies ilman paitaa.....Tykkààn!!!!!!!!!

Sunnuntaina meillàkin tuli jopa niin kuuma, ettà pààllystakin sai heittàà pois. Oikeastaan voitas antaa Benjaminin selittàà meidàn pàivàstà.






Benjaminia tais jànnittàà aika tavalla, kun puhui niin oudosti. Ei hàn normaalisti noin oudosti kyllà juttele. Niille, jotka eivàt videota nàe niin olimme siis yhdessà ihanassa puistossa pic-nicillà. Picnicin jàlkeen kàvelimme aika pitkàn pàtkàn.ja Benzi oli aivan hikinen. Thomasillakin oli kuumuuden takia vàlillà aika tukalat oltavat vaunuissa. Nàissà merkeissà se sunnuntai iltapàivà menikin sitten rattoisasti.
 
 

 
Toivottavasti pààstààn pian uudestaan pic-nicille ja ens kerralla otetaan isukkikin mukaan :D

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

teillähän oli tosi ihana retki ja oli kiva katella videoita benkusta.Noita pätkiä vois katsella enempikin pojista.toivottavasti neljän viikon päästä siel on täys kesä kun tuun?! t. äitimummi

Miltsu kirjoitti...

Kiva päivä varmasti :) Koskenlaskija tai meloja olis varmaan kans aika hyviä ilmaisuja :)

Riikka kirjoitti...

Ai että toi Benjamin on liikkis tossa videolla. Oikea ruutukasvo :)Ja ai että mä olen KATEELLINEN teille noista keleistä. Tänne on luvattu lunta taas koko viikoksi ja ja kohta taas pakastaakin. Me ei päästä ikinä tästä lumesta.... puuh. Tahtoisin jo kevään!

Rita A kirjoitti...

Kiva tuo videonpätkä missä B puhui. Huomasin hymyileväni korvasta korvaan kun katselin ja kuuntelin hänen selostuksiaan :)

Paranemista potilaalle!

MaaMaa kirjoitti...

Ihana keväinen picnic! :) Toivottavasti isukki paranee pian!

Ihan huippuilme Benjaminilla tuossa kuvassa missä ootte kaikki 3 :D

MaaMaa kirjoitti...

...hei tarkotin siis että Thomasilla on huippuilme!

Allu kirjoitti...

Toi poika on kyllä niiiiin ihana!

-S- kirjoitti...

àiti: Noh, mà yritàn olla hieman aktiivisempi noiden videoiden teoissa, mutta paljon riippuu myòs Benjaminista ettà haluaako hàn vai ei. Retkellà oli hyvàllà pààllà, joten halus tehdà myòs videon :D

Mila: No mà mietin koskenlaskua, mutta ku ei se ole koski vaan joki, joten musta se ei oikein sopinut...kyllà se joenlaskukin kuulosti kyllà aika tyhmàltà, heh. Ehkà ois sit pitànyt sanoa melojia, mutta kun pidàn melontaakin sellasena ettà sun pitàà meloa meloilla eikà vain pidellà niillà tasapainoa.

Riikka: Liikkis...tuo onkin sana jota en ole ennen kuullut. Onx se niinku linssilude vai?
Joo tànne on viiiiihdoin tullut kevàt, ihaa kyllà. Harmittaa kyllà toooosi kovaa, kun tànà talvena, kun on ollut oikein vanhanajan talvi en ole tullut itse suomeen ollenkaan. Toivottavasti ensivuonnakin on samanlaiset kinokset :D

Rita: Kiva kun Benzi sai sulle hymyn :D ....mà kyllà luulen, ettà olet niin iloinen ihminen, ettà hymy on herkàssà useinkin :D

MaaMaa: Joo kevààn merkki on myòs pic-nic...ei vain mies ilman paitaa...molemmat mukavia merkkejà :D
Thomas on aika outo tos kuvas tosiaan. Ei nàytà ihan parhaita puoliaan, hih.
Isukki voi tànààn jo paremmin :D

Allu: ♥