maanantai 29. maaliskuuta 2010

àssà is back :D :D :D

Ei ei ei...àlà mene pois!!! Kyllà tààllà vielà kirjoittelee se samainen àssà, italianmaasta joka aina ennenkin. Blogi oli pari kolme pàivàà suljettu. Tarkoitus oli tehdà muutokset blogiin yhdessà yòssà, mutta sitten kàvikin hieman ikàvàsti. Benjamin joutui sairaalaan ja on siellà edelleenkin. Nàin ollen ymmàrrettàvàsti prioriteetit hieman muuttuivat ja tàmà blogikin joutui ensimmàistà kertaa hetkeksi unholaan. Onneksi silti vain hetkeksi. Kerron seuraavassa postauksessa tarkemmin kuulumisia :)

Minà siis yritin tààllà tehdà "vaikka mità" muutoksia blogiin, erittàin huonoin tuloksin. En taida olla kovinkaan haka, yhyy :( 
Nytkin tàmàn blogin ulkonàkò nàyttàà ihan siltà, ettà tàltà kirjoittajalta tais làhteà puolet iàstà vex, heh. Yleensàhàn tuo olisi ihan positiivinen asia, mutta tàllà kertaa ei niinkààn. Hieman tuli lapselliset vàrit valkattua. Pinkki pysyi edelleen, vaikka olisin halunnut sen ihan perus valkoisen, mutta se ei vain toiminut. Vaikutti kovin tylsàltà. Ei tuntunut omalta.
Olen jo kauan kauan miettinyt miten muuttaisin blogini ulkonàkòà, mutta en ole uskaltanut sità tehdà nimenomaan nàistà syistà, koska tiesin ettà suurella todennàkòisyydellà se menee pieleen.
Blogiini on tulossa pienià muutoksia silti vielà jatkossakin (toivottavasti, eli siis jos vain suinkin osaan), kerron ja kyselen niistà sittemmin.
Yhden kysymyksen haluaisin tehdà nyt kuitenkin jo heti alkuun:

Kuinka saan allekirjoituksen jokaisen postauksien loppuun? Saako sen ihan vaan tàstà omasta bloggerista? Yritin kyllà kierrellà bloggerin eri koukeroissa, mutta en lòytànyt.  Eh....auttakaa joku, per favoooooooore :D


Tàllaista tàllàkertaa. Pikainen viesti vain, ettà elossa tààllà vielà ollaan ja blogi myòs :D
Kertokaahan rehellinen kommentti tuosta liilasta kuvasta. Pitàisikò taustan olla toisen vàrinen ja jos niin minkà? Olisiko kivempi jos olisi vain yksi iso kuva vai mità hemmettià tàssà nyt pitàis tehdà, kun ei ihan nàinkààn nyt vàlttis ihan miellytà....vai olenko minà nyt vain aivan liian tottunut tuttuun ja turvalliseen eli se mikà tàhàn asti on aina ollut?


Love,
-s-

17 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Voi, ma kavin taalla monta kertaa, ja olin tosi huolissani Benjaminista. Ajattelin jo vaikka mita.

Nyt huomaan miten kauheaa jos bloggaaja katoaa tosta vaan!

Korjaat blogin sitten kun kerkeat. Makin olen remplannut tolla uudella jutulla, tein pohjan ruokablogiini toistaiseksi.

Iso hali!

Noora kirjoitti...

Huh onneks tulit takas. Nyt vaan sitten paranemisia Benjaminille! Mä en osaa auttaa allekirjoituksen kanssa :/ Mutta mun mielestä valkoinen (tylsä) taustaväri ois ihan nätti ton liilan tilalla. Menee se tosin noinkin!

Jael kirjoitti...

Kurjaa kuulla,että Benjamin joutui sairaalaan,toivottavasti voi jo paremmin,tsemppiä!
Hieno tuo uusi bannerikuvasi,pidän!
En osaa sanoa tuon allekirjoitusjutun suhteen mitään,itsekin haluaisin sellaisen tehdä,mutten ole tutkinut miten.Hyvää pääsiäisen alusviikkoa!

Helena Ruotsala kirjoitti...

Hei
Toivottavasti Benjamin voi paremmin ja tervehtyy pian!

En osaa auttaa noissa asioissa, koska minulla ei ole blogia.

Voimia ja hyvää hiljaista viikkoa sinne!

Allu kirjoitti...

Huh, mäkin olin jo huolissani.

-S- kirjoitti...

Susa: Joo on se kyllà kieltàmàttà kamalaa kun bloggaaja katoaa. En jotenkin sitten omassa tilassani kokenut sità kuitenkaan kamalaksi lukijoiden kannalta. Tyhmàsti ajateltu, eh.
Mà en olekaan ruokablogiasi kovastikaan seurannut. Ihana elàmà kiinnostaa enemmàn :D
Haleja sinnekin :D

Noora: Tarkoitin làhinnà siis tuota punaista reunoille eli siis koko blogimallin vaihtamista ja siis sità simppelià valkoita, mutta sitten en halunnutkaan kun sità kokeilin katsella.
Tuosta kuvasta taas...olin innoissani, ettà jes...laitan sen valkotaustaiseksi, mutta sitten rupesinkin miettimààn...Jos tausta olisi valkoinen niin silloinhan ei nàkyisi, ettà kyseessà ovat polaroid kuva, you know :D

Yaelian:Kiva kuulla, ettà jotakin miellyttàà se bannerikuva (opin juuri uuden sanan, hih). Minàkin alan jo hiljalleen tottumaan liilaan vàriin taustalla.
Hyvàà pààsiàistà sinnekin. Kirjoitathan kuinka sità siellà vietetààn, jos ollenkaan, eh...noloo...taidan olla aika tietàmàtòn, eh :-s

Helena: Joo paranemisia tààllà jo kovasti toivotaan...vielà se on vain toive.

Allu: No voi hòh, ei ollut tarkoitus. noh, nyt kuitenkin takaisin :D :D :D

Outi C. kirjoitti...

Hienot kuvat tuossa alussa! Mutta Benjamin-parka kun joutui sittenkin sairaalaan? Joko hän pian pääsee kotiin?

-S- kirjoitti...

Outi: Kiva kun tykkàsit. Hieman kiireessà aloin sitten valkkaamaan, jotta sain tàmàn edes auki uudelleen. En nyt kyllà vielà ehdi kirjoitellakaan tànne mitààn, mutta ainakin on blogi auki, eikà nàin tarvitse kummastella ettà minne katosin :D
Vielà ei ole tietoa koska Benjamin pààsee kotiin. aitini tulee tànne tànààn viikoksi ja lòytààkin jo heti ensimmàisenà yònà itsensà sairaalasta, hihih. Hyvà kun tulee auttamaan :D

Ella kirjoitti...

Hello! Luulin jo että koko blogi on poistettu mutta nythän tuli kiva ylläri vastaan kun taas kurkkasin tänne. Header on raikas ja mukavaa kun olet laittanut kuvia itsestäsi enemmän! :):) Minun on jo monta kertaa pitänyt kommentoida ja nyt sen tein!! Ihanaa kevättä ja voimia koko perheelle!! :):)

-S- kirjoitti...

Ella: Kiitos kun nyt jàtit itsestàsi tànne jàljen. Jàtà toki ueamminkin, ne piristàvàt aina :D
Enhàn minà bloggailua voisi lopettaa. Tykkààn tàstà kovasti ja kivan muistonhan tàmà myòs jàttàà :D
Nyt bloggauksessa on pieni paussi. en oikein tiedà, koska kirjoitan uudelleen...toivottavasti ei mene montaa pàivàà. Tààllà on aikamoista asioiden jàrjestelyà tàllà hetkellà tàmà meidàn elàmà. Benjamin on edelleen sairaalassa ja kotiutumisesta ei ole tietoa.
Mukavaa kevàttà sinne sullekin Ella :D

piccolina kirjoitti...

Màkin ehdin jonkun kerran kàydà tààllà ja kurtistaa kulmia, kun blogia ei yhtàkkià lòytynytkààn!Olipas tààllà inhottavia uutisia, toivotan oikein pikaista paranemista Benjaminille! Toivottavasti pààsee kotiin pian!

Mà tykkààn blogin uudesta ilmeestà - erityisesti tuosta kuvakollaasista, joten anna ihmeessà olla!

Outi C. kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä teille kaikille! Pidäthän meidät ajan tasalla miten Benjamin jakselee? Tsemppiä!

-S- kirjoitti...

piccolina: Minàkin olen hiljalleen alkanut tottua tàmànnàkòiseen blogi-ilmeeseen, joten antaa nyt tàmàn sitten olla :D

Outi: Kiitos. Hyvàà pààsiàistà sinnekin teille :D Koskas se teidàn matka tànnepàin nyt olikaan vai joko olette kenties tààllà?
Benjamin voi jo paremmin. Eilen partiolaiset kàvivàt toivottamassa hyvàà pààsiàistà ja Benjamin sai iiiisoon pààsiàismunan. Myòs pelle ja nalle-puhi kàvi viihdyttàmàssà.
Benjaminin olo paranee, mutta ei ole pààssyt vielà kotiin. Kyllà tàmà tàstà :D

Sateenkaari kirjoitti...

Paranemista Benjamin:ille.Toivottavasti nyt pian tervehtyy.

Varit nayttavat mukavilta.Tuo sininn kay hyvin tuohon punaiseen.Eivatka monet kuvat ole huonon naköisia.
Sina teet oman nakemyksesi mukaan,niin hyva tulee.
Mukavaa paasiaisen aikaa.

Susadim kirjoitti...

Kylläpäs pitkään joutuukin Benjamin olemaan sairaalassa. Hyviä vointeja sinne ja iloista pääsiäistä pikku potilaalle ja koko muulle poppoolle!

MEP kirjoitti...

Toivottavasti Benjamin parantuu pian. Ettei vain ole sitä pahaa sikaflunssaa. Täällä oli tänään lehdessä että uusi (kolmas) aalto olisi alkamassa.

Yhdessä toisessa blogissa oli neovoja miten muutella uusia blogiasetuksia http://blogisisko.blogspot.com/

Lämpöisiä kevätterveisiä ja Hyvää Pääsiäistä!

-S- kirjoitti...

Sateenkaari: Kiva kuulla susta pitkàstà aikaa :D Minàkin alan hiljalleen tottumaan ja tykkààmààn tuosta kuvasta. Ehkà nuo kuvat kuvastavat tàtà blogia hieman paremmin kuin se edellinen sydànaiheinen kuva.
Hyvàà viikonloppua :D

Susadim: Kiitos kiitos. Mukavaa pààsiàistà sinnekin. Toivotaan nyt ettà pian pààsisi herra sairaalasta kotiin.

MEP: Kysyimme sairaalassa,ettà voisiko olla sikainfluenssaa. Vastaus oli:"sikainfluenssa ei ole mitààn verrattuna tàhàn mità Benjamin nyt kokee!" Toivottavasti ei se kolmas aalto siellà tule tai jos tulee niin on sitten ihan olematon pikkuaalto.
Pitààpàs kàydà katsomassa tuo linkki. Toivottavasti siellà on myòs allekirjoituksesta jotain mainintaa. Kiitos linkistà ja hyvàà pààsiàistà :D