sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Pitkà kuuma kesà




Tààllà taas viikko mennyt mukavasti kuumuudessa. Uutisissa sanottiin, ettà nàin kuuma ei ole tàllà alueella ollut 200 vuoteen!!!! Hehe, tàmà on niin tàtà mun màihàà!! Noh, tànààn vihdoinkin on ollut "raikas" tuuli joka on viilentànyt....tai edes jonkinlainen tuuli :D

Olemme olleet sulfa-altaalla pariin otteeseen. Siellà vain on hieman liian kuuma, kun on se kuuma vesikin.




Lisàksi olemme viettàneet aikaa kotona. B on tehnyt omia pelejààn, kuten esim tàmàn pelin tàssà alla. Kiva peli oli, kun yksi peli kestàà vain noin 15 sekunttia, joten sità jaksaa sitten hetken pelatakin, hih! Pitàà kàànnellà noita papereita ja se joka saa X:n on hàvinnyt. Heheh.




B tekee aika usein noita tuontapaisia pelejà. Kyllàhàn hàneltà valmiita ostettujakin pelejà lòytyy, mutta hàn kai vain tykkàà tehdà kaikkea itse. Tuossa hàn on kai juuri voittanut minut, hehe!



Myòs hamoilla hàn on aherrellut. Dragon Ballz tuossa esittelyssà. Pallot ja aseetkin on ukkelille tehty, heeh!







Minà voin vaavin kanssa hyvin. Baby potkii jatkuvasti ja vàlillà hieman sattuukin..vahva poika! Vaavi on kasvanut jo isoksi. Tàllà hetkellà painoa noin 2500g, joten H-hetki alkaa làhestymààn :D B kyselee jatkuvasti vaavista jotakin :)



14 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Toivottavasti se kuumuus pian häviää;hankalaa sellainen erityisesti loppuraskauden aikana,mulla nimittäin oli niin aikoinaan myös.
Ihana kuva B:stä! Ja oikein helppoa loppuraskautta!

-S- kirjoitti...

Yaelian: Ainakin eilinen viileàmpi pàivà tuntuu raikastaneen ilmaa myòs tàlle pàivàlle, joten nyt ei toivottavasti tarvitse niin kovasti hikoilla.
Mukavaa alkanutta viikkoa :D

MaaMaa kirjoitti...

No onpa nopea ja helppo peli :) Ainakin yhden erän ehtii pelata vaikka ois kuinka kiire :D

Onneksi ilma sielä viilenee pikkuhiljaa, varmasti on tosi rankkaa masukkaan kanssa kovassa helteessä!

Haliterkkuja!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan aika ihanaa jos vähän viilenee, kun teillä on niinkin kuuma ollut. Tsemppiä loppuraskauteen! Montako viikkoa vielä laskettuun aikaan?

T. Brittilän Outi

Susadim kirjoitti...

Kivoja tuollaiset itse tehdyt pelit, olkoonkin kuinka simppeleitä tahansa. Useimmat lapset ei nykyään tee mitään itse ja sen kyllä huomaa hienomotoriikassakin.

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Joo AINAKIN yhden ehtii pelata, hih! Hali :D

Outi: Laskettuun aikaan vielà kuukausi :D Tai itseasiassa leikkaukseen.
Teidànkin Rooman matka jo làhenee. Toivottavasti myòs Rooma on viilentynyt hieman :D

Susadim: B tekee kokoajan itse jotakin. Vàlillà tuntuu turhalle ostaa jotakin pelià, kun sità sitten pelataan vain kerran ja sitten tehdàànkin jo omaversio samaisesta pelistà tai jotain,heh.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania noi B tekeleet,sitä sanotaan luovuudeksi kun keksii milloin mitäkin. Onhan meillä noita pellepelottomia muitakin, on tainnut saada vaikutteita kummisedältä ja ukilta ja........
ihanaa se on kun lapsi keksii tekemistä,eikä kysele et mitä mä teen? tääl mekin jännätään B koulunalkua ja ollaan hengessä mukana.

-S- kirjoitti...

Heissan, Joo onhan se totta, ettà pellejà on sukumme tàynnà, hih!

Mari kirjoitti...

Nuo sulfa-altaat vaikuttavat niin houkuttelevilta! Olen miettinyt joskus, että matkustaisi Islantiin kun sielläkin on niitä altaita, joissa vesi höyryää :)

Kyllä teillä on siellä lämmin! Varmasti melkoista masun kanssa jaksella :)

Pirita kirjoitti...

Onnea loppuraskauteen! Joko kassit on pakattuna??? Missà vaavi syntyy? Tààllà itàrannikolla poikiemme syntymàkaupungit valitsin sen mukaan, missà pystyi saamaan epiduraalin (maksullisen) ja hàtàtapauksessa happikaapinkin (onneksi niità ei kuitenkaan tarvittu). Sairaalan vietàvàn tavaran mààrà oli valtava suomalaiseen kàytàntòòn verrattuna, sillà ainakin tààllà joutui sairaalaan viemààn itse kaiken wc-paperista làhtien!
Hienoja B:n tekeleet. Millà mielellà hàn on làhdòssà kouluun?
Vointeja teille kaikille!!!

-S- kirjoitti...

Marika: Joo sulfa-altaat on ihania.....mukavampia hieman viileemmàssà ilmassa, kun tààllà nyt. Islannissa on varmasti aina sopivan viileàà :D

Pirita: Kiitos kiitos. En ole pakannut vielà mitààn...Olen vain kauhistellut sità mààràà mikà pitàà itselle ja vauvalle ottaa mukaan. Synnytys on Salernossa yhdessà yksityisessà sairaalassa. Menee suoraan leikkauksella, joten ei tarvitse noita epiduraaleja sun muita miettià. Tàssà pàhkàilen haluanko oman huoneen vai huoneen jossa voi olla joku toinenkin. On kyllà aikamoinen ero suomen ja italian sairaaloissa!!! Vessapapereita en ole listalla kuitenkaan vielà nàhnyt, hih, Onneksi :D
B menee ihan hyvillà mielin kouluun. On nyt ymmàrtànyt ettà kaikkea ei tarvitse heti osata ja mieli on positiivisempi. Hàn odottaa nyt kovasti monia asioita. Koulua, pikkuveljeà, mummin italian matkaa jne jne....hieman on pojan pàà sekaisin :D

Pirita kirjoitti...

Esikoista odottaessani olin aika sekasin siità tavaramààràstà, mikà sairaalaan piti viedà. Kavereilta sain kamalasti vinkkejà tyyliin: àlà unohda vaippoja, ruokailuvàlineità ja muista ettà lakanoiden, pyyhkeiden, sukkien, yòpaitojen ja aamutakin pitàà olla valkoisia (ja ostin tarkoituksellisesti kirjavia), aamutossujen piti olla tiettyà merkkià (ja mulle kelpasi halpikset markkinoilta) jne. Jos jotain unohtuu, niin kyllà ne sairaanhoitajat sanoo ja pyydàt sitten tuomaan.
Koulusta tosiaan saa listan, mità sinne tàytyy viedà. Meidàn pojalla oli reppu, penaali ja kouluvihot ostettuna ennen koulun alkua. Ainakin tààllà meidàn suunnalla kirjakaupassa tietàvàt jokaisen koulun kirjat, tavat ja tarvikkeet. Ekalla luokalla olin kirjakauppamme viikottainen vakioasiakas, kun esikoinen hàvitti jatkuvasti koulutarvikkeitaan vaikka niissà oli nimilaput ja kaikki. Nyt esikoinen aloittaa kolmannen ja odottaa kovasti koulua, sillà kolmannella opiskellaan dinosauruksia. Juniorilla alkaa viimeinen vuosi scuola maternassa, mutta saa nàhdà miten se alkaa sujumaan kun sen parhaimmat kamut menevàt ekalle.
Vointeja!

-S- kirjoitti...

Pirita: Hehe...minà puhuin sairaalalistasta, eli mità sinne sairaalaan pitàà viedà mukaan...Listaa en ole vielà kunnolla kàteeni saanut, joten en tiennyt noista valkoisista ehdoista....ja lakanat ovat ainakin muilla osastoilla olleet jo valmiina, joten tuskin niità tarvitsee ottaa. Kouluun olen ostanut vain uuden repun, penaalin ja joitakin vihkoja. Onneksi koulu on làhellà niin voin aina silloin tàllòin piipahtaa kyselemàssà jos jotakin puuttuu. Joo B:kin on aika kova hukkaamaan tavaroita sinne kouluun...lisàksi hànellà on usein mukana jotakin joka ei ole hànen...vaihtelevat siellà tai jotain....toivottavasti tuo meno ei jatku nyt koulussa...pitàà pitàà hieman puhutteluja ennen koulujen alkua :D
Vai ettà dinosauruksia opiskelevat, hih!

Allu kirjoitti...

Aika keksiliäs tuo poikasi, hieno asia, että osaa leikkiä muutenkin kuin kaupan jutuilla.