lauantai 12. syyskuuta 2009

Mà ja mummaha ;)


Ehehe....tàssà se nyt tulee....mà ja mummaha eli minà ja minun mahani ;)
B on ottanut kuvat eilen ja minun olisi pitànyt kààntyà vielà hieman sivuttain, jotta koko komeus olisi pààssyt kuvaan....Tuosta kuvakulmasta masu nàyttàà hieman pienemmàltà kun mità todellisuudessa on. Vajaa kuukausi aikaa synnytykseen siis ja minà vihdoin sain otettua mahakuvia, ehehe.....en ole ollut kovin halukas olemaan kuvissa mukana.
Tàhàn loppuraskauteen "sopi" erinomaisesti yksi Firenzen matka, joka on meiltà vaivaisen 5-6h ajomatkan pààssà. G:llà oli siellà eràs tyòkeikka ja minà lupauduin matkaseuraksi. Làhdimme sinne keskellà yòtà ja palasimme puolentunnin tyòkeikan jàlkeen, eli en edes ehtinyt nàhdà mitààn muuta kun autoja, rekkoja, autoja, rekkoja, rekkoja rekkoja ja metsàpaloja!!!!
Niità olikin sitten ja paljon. Ensimmàisen parin tunnin aikana nàin jo làhemmàs kymmenen erikokoista metsàpaloa. Tuossa alla yksi erittàin epàselvà kuva yhdestà palosta. Siinà on siis alhaalla kaupungin/kylàn valot ja ylhààllà palo.Takaisintulomatkalla tàmà oli tuttu nàky.

Palomiehet sammuttivat metsàpaloja moottoritienvarressa. Pohjoisessa ei muuten paloja nàkynyt. Pitàà varmasti ihan paikkansa mità uutisissa on sanottu, ettà pohjoisessa sataa ja tààllà etelàmmàssà taas ei ollenkaan. Ilmat ovat kuitenkin hieman viilentyneet, joten minà olen tyytyvàinen jo tàhàn, vaikka sità sadetta ei ihan heti tulisikaan :D

Hei yksi hassu juttu kàveli vastaani.....Pysàhdyimme johonkin autogrilliin ja katsokaapas tuota...


Siinàhàn on FIN(I) grilli Suomen leijonallakin varustettuna!!!! Okej, onhan se Suomen leijona paaaaljon hienompi, mutta eikò olekin aika kopioitu juttu? Grilli oli kiinni, joten en tiedà minkàlaista purtavaa heillà on tarjottavana.


Sitten meidàn pikku koululaiseen. Hàn on niin ylpeà aloittaessaan koulua ja laskee jo pàivià. Pojan mieltà piristi vielà kun mummi ja ukki olivat làhettàneet ekaluokkalaiselle paketin. Siellà sisàllà oli mm. heijastin (joita tààltà ei muuten lòydy) sekà Eelis mòkillà-kirja. Kirja tuli luettua eilen iltasaduksi ja siinà sitten muistelimme meidàn kesàn mòkkipuuhasteluja.Kiitos mummille ja ukille kivasta lahjasta :)
10 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kivat nuo vauvamahakuvat! Kuukausi enään,no sehän ei ole paljon enään.
Aika paha kun on noita metsäpaloja,täälläkin niitä on kesällä kun on niin kuivaa, ja ihmiset on siihen syypäänä,kun heittelevät esim,tupakannatsoja luontoon.
Milloin koulut teilläpäin alkaa;luulin että ne alkaa syyskuun alussa.

-S- kirjoitti...

Yaelian: Joo màkin luulen, ettà ainakin nuo tienvieruspalot alkavat nimenomaan tupakantumpeista.
Koulut alkavat maanantaina eli 14.09 tànà vuonna. Suurinpiirtein puolessavàlin tàtà kuukautta kuitenkin aina.

Susadim kirjoitti...

Sä ja summaha näytätte hyvältä! B on ihan loisto kuvaajakin :)

-S- kirjoitti...

Susadim: Tànks. Joo B on ihan hyvà kuvaamaan...ainakin tulee koko ihminen kuvaan kun sità pyytàà :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyl masukuvat on aina suloisia.

Allu kirjoitti...

On siinä upea maha, varmaan tulee upea vauvakin sieltä.

-S- kirjoitti...

Allu: Toivotaan ;)

MaaMaa kirjoitti...

Ihana masu! :) Näytät säteilevältä, aivan upeita kuvia! :) Sulla on suurinpiirtein sama laskettu aika kuin ystävälläni! Ystäväni masu on myös iso piukea pallo, eilen juuri sitä ihmettelimme kun vauvalla oli mahassa hikka ja J:n koko maha pomppi :)

Onnea B:lle koulunalkuun huomiselle!!!! Hui miten jännää ja ihanaa! :)

Haliterkkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Miten pikku koululaisen ensimmäinen päivä sujui?

T. Brittilän Outi

-S- kirjoitti...

Outi: Hyvin meni ensimmàinen pàivà, kun poika on niin intoa tàynnà...kuinkahan nopeasti fiilis lopahtaa, heh. Lue ylempi postaus niin nàet vàhàn kuviakin ekasta pàivàstà :D
Eikò teidàn pitàisi olla jo Roomassa?