tiistai 1. syyskuuta 2009

Kylàjuhlat


Viikonloppuna meidàn kylàllà oli juhlat. Nàità kissanristiàisiàhàn tààllà kesàaikaan lòytyy. Aina on syytà juhlaan ja ihmisià on iltaisin liikenteessà paljon.



Tàllà kertaa kun saavuimme keskustaan oli miss Italian karsinnat jo kovaa vauhtia kàynnissà. Oli miss gambaa (miss jalkaa, ehkà kauniit sààret tai jotain), miss modaa (miss muotia), miss kylàà ja ties mitàlie missià. Sen pienen hetken mità kisoja nàin ei taso ollut mitenkààn imarteleva. En usko heistà kenenkààn pààsevàn TVseen asti, johon Italiassa pààsee jopa 100 missikandidaattia. Làhes kaikki 100 ovat mielestàni kauniita. Suomessa luku on 10 ja heistà ehkà pari heràttàà huomioni kauneudellaan. No joo, ei kai minulla ole oikeutta arvostelulle....tai oikeastaan on, koska itsehàn he kauneudesta kisaavat. Noh, en nyt silti arvostele tàmàn enempàà.









Tytòt oppivat ainakin hyvin kàvelemààn, kun jo karsintavaiheessa on hankalat rappuset laskeuduttava JA noustava. Eipàhàn tarvitse tyttòjen jànnittàà finaaleissa rappusia, kun jo nàinkin alkuvaiheessa on haastetta laitettu kunnolla :D






Kàvàisimme jàdellà ja palattuamme aukiolle siellà olikin sutten lasten missikisat menossa. Olivat niin sòpòjà tyttòjà! Ikàhaarukka oli mielestàni aika iso, kun kilpailivat samasta palkinnosta. Tytòt olivat 4-9 vuotiaita. Oli kyllà neidit niin innoissaan poseeratessaan ettà! Onneksi nuorimmilla oli saattajat rappusissa ettei haavereita pààssyt sattumaan.



Ettà tàllaiset "bileet" tàllà kertaa :D

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

MIten monta asukasta teidän kylällä on vai onko se ihan pikkukaupunki? Huh,100 kandidaattia,aikamoinen määrä!

-S- kirjoitti...

Yaelian: Meità on tààllà hurjat 3000 :):):) Mutta tàssà ihan vierivieressà on muita samankokoisia ja hieman isompia kylià, joten nàmà sitten yhteensà saa tààllà jonkinlaista elàmàà aikaiseksi :D

Mari kirjoitti...

Kyllä siellä riittää menoa! =)