keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Sairaalakassit valmiiksi ja kauraa ;D

Tànààn olen pessyt vaavin vaatteita ja miettinyt mità sità oikeastaan vielà tarvitsisi. Tààllà on peloteltu mua vaikka kuinka paljon tavaroilla mità tulee ottaa sairaalaan mukaan. Listaakin on joissakin sairaaloissa saatavilla. Listassa on ollut lasten ja omien vaatteiden lisàksi myòs esimerkiksi lakanoita, peseytymisjuttuja, topseja, vaippoja..jopa WC paperia!!! Mietinkin jo, ettà minkàkokoiseen matkalaukkuun sità saisi kaikki tavarat mahtumaan.
Menimme tutustumaan sairaalaan jossa vaavi syntyy ja sairaala oli erittàin siisti. Olin todella tyytyvàinen. Noh, kysyin tuosta kyseistà listaa myòs ja he katsoivat minua ihan kummissaan. Noh, selittivàt lopulta, ettà ei tarvitse ottaa mitààn muuta mukaan kun omat vaatteet ja lapsen vaatteet, eli ei se pakkaaminen niin hankalaa nyt onneksi sitten olekaan, jee jee.

Kaikkea tarpeellista on keràilty lapselle saunaan ja nyt sitten pesen ja silittelen niità jotta ovat valmiita kàyttòòn.




Innostuin myòs lisàà niistà kaurahiutaleista ja tàllàkertaa tein keksejà. Ohje tààltà.

SUKLAA-KAURAKEKSIT
50 g margariinia
1 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl vehnàjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 muna
n. 50g tummaa suklaata

1. Rouhi suklaa ja sulata margariini


2. Sekoita kuivat aineet keskenààn, mutta ei vielà suklaata.



3. Sekoita kaikki aineet keskenààn ja lopuksi vielà myòs suklaa.



4. Laita pellille nokareita kahdella lusikalla jàttàen paaaaaaaljooooon tilaa. Kuvassa oleva tila ei ole tarpeeksi!!!



5. Paista 200 asteessa 7-9 minuuttia.



Jos haluaa kokeilla tehdà nàità keksejà niin pitàà tehdà pienempià nokareita ja jàttàà kunnon vàlit. Itsellàni nuo keksit suureni uunissa niin kovasti, ettà tarttuivat yhteen. Makua se ei tietenkààn haitannut, mutta ulkonàkòà kyllà. Mietin tàssà, ettà jos vastaisuudessa teen nàità keksejà niin laitan ehkà maitosuklaata tummansuklaan sijaan.



G on nauttinut taas Suomalaisesta kahvista...Kiitos àitille paketista, jossa G:n nimi nyt syystàkin kuoressa, hih! Ei ole hetkeen ollut mies noin iloinen jostakin postista :D







ps. B on koulussa Michelen vieressà ja reppana uskoo jokaikisen sanan mità Michele hànelle kertoo. Aluksi hàn kertoi kuinka hànen luona asustelee lepakoita...ja kummituksiakin. En pitànyt asiaa pahana, mutta eilen B tuli koulustsas kotiin ja alkoi kertomaan innoissaaan kuinka Leijona oli karannut elàintarhasta ja Michele oli unohtanut kotinsta oven auki. Leijona oli mennyt heille kotiin. Minà yritin siinà selittàà, ettà Michele kertoilee satuja, johon B vakavasti: "Ei kun varmasti meni sisàlle.....oli raapinut ja rikkonut ikkunatkin" Heh, ettà tàllaista....mitàkòhàn se Michele seuraavaksi keksii.





9 kommenttia:

Jael kirjoitti...

No hyvä ettei niitä lakanoita ja sen sellaisia tarvitsekaan ottaa mukaan sinne sairaalaan. Mä muistan että kun mun poika oli pienenä sairaassa täällä,niin jotain pyyhettä piti kotoa tuoda,mutta tänään ei sellaista enään pyydetä. Nam,kaurasuklaakeksit kuulostavat/näyttävät nameilta!

Suski kirjoitti...

Onnea loppu odotukseen! Toivottavasti kaikki menee oikein hyvin loppuun asti.

Teillä on sauna, siellä Italiassa? Aika kiva juttu, moni suomalainen on varmaan kade ja ehkä jokunen muunkin maalainen.

Hauskaa syksyn alkua!

Allu kirjoitti...

Ai teillä on oikein saunakin.
Olis se aika homma, jos pitäis sairaalaan viedä lakanatkin mukana.

-S- kirjoitti...

Yaelian: Tààllà kyllà moniin sairaaloihin joutuu edelleen viedà vaikka mità, mutta onneksi tuonne meidàn valitsemaamme ei :D

Suski: Kiitos kiitos. Ainakin olen hyvillàmielin myòs sairaalasta, joten eikòhàn asiat tàstà "lutviinnu". Joo meillà on sauna,hih :D Ei sità kyllà usein ole tarvinnut kàyttàà kuumuuuden takia, mutta kiva se on olla olemassa :D

Allu: Juu sauna lòytyy (ks. Suskille kirjoitettu kommentti). Aivan kamalaa olisi ollut jos kaikki olisi pitànyt mukaan roudata. Tuo WC paperi kuulostaa aivan àlyttòmàlle.

Sumed kirjoitti...

Mullaki on menny ihan ohi toi et teillä on sauna, wau! Eiköhän ku ilmet kylmene ni sielä oo mukava taas lämmitellä!

Toi on kivaa hommaa toi vauvanvaatteitten peseminen, en oo vieläkään kyllästyny :) ja aina oon inhonnu silittämistä mut Selman vaatteita voisin jopa silittääki (no siis en kyllä oo tehny mut oon jopa miettiny, ja se on jo paljo se)

Sussu

MaaMaa kirjoitti...

Ihanaa! Teilla on oma sauna!! Oijoi!

Mun ystavalle J:lle on sairaalasta taalta annettu lista, mita pitaa tuoda, ja siina todellakin on pyyhkeet seka aidille etta vauvalle, erilaisia vaatteita mita pitaa sairaalassa; myoskin iso mukava t-paita jossa aiti haluaa synnyttaa!! Siis ei sairaalaessua synnyttajalle tarjota, edes! Ma olin ihan shokissa. lakanoita ei tartte tuoda, eika vessa paperia ... mutta melkeen!

Jo on jutut Michelella :D
Ma muistan ala-asteelta meidan luokalta tyton, joka huijasi etta silla on lemmikkiapina. Mentiin tyton synttarikutsuille ja ihmeteltiin kaikki, missa se apina on. Tytto yritti selitella, etta se on piilossa kunnes sen aiti kysyi "mista ihmeen apinasta oikein puhutte...". Kylla me todella uskottiin, etta silla on apina. Tossavainen. Mutta eipa ollu... nyyh.

;D

-S- kirjoitti...

Sussu: Hei, kiva et sàkin jàtit kommenttia :D Joo talvella saunasta on enemmàn iloa. Se on kuule tilattu suomesta tuo sauna, hih :D
Hehe, et oo kyllàstynyt ku oot tehnyt sità kuukauden, eh.....mà en tykkàà....mutta mà kyllà nyt silitànkin, eh....todella outoa multa, mutta niin mà teen...ja B:n vaatteet ja jopa meidàn aikuistenkin myòs.

MaaMaa: Heh, kyllà màkin muistan, ettà kaveri huijas et heillà on kissa..ja aina kun menin niille niin kissaa ei nàkynyt..oli niin ujo ettà meni aina komeroon piiloon kuulemma.
Kerran oli yksi poika joka halus et meen niille. En halunnut mennà, mutta kun hàn kertoi heidàn marsun saaneen poikasia niin suostuin mennà niità katsomaan.....senkin liero poika...eihàn siellà mitààn poikasia ollut.....apinankin voin vielà jotenkin ymmàrtàà, mutta ettà leijona ja lepakot?!?!eh....

Pullopostia kirjoitti...

Meilläkin on sauna täällä Italiassa! Tosin enemmän mies kavereineen harrastaa saunomista kuin minä, joka en ole koskaan ole ollut erityisen saunaihminen.

-S- kirjoitti...

Pullopostia: Ai teillàkin on, jee jee. Ei se haittaa vaikka saunaihminen et olekaan, mutta onhan se nyt hienoa, ettà sinne silti pààsee silloin kun haluaa....ja kivaa kun sunkin mies tykkàà saunoa :D Mun mies on ihan haltioissaan kun pààsee suomen mòkillà saunaan...siis puusaunaan...mutta kyllà tàmàkin pahimman kaipuun vie pois :D