sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Hààt

Lauantaina oli hààt, joista jo mainitsinkin. Kirkkona oli tuo surullisen kuuluisa kylàmme kirkko.



Oli kuulkaas TYLSà messu tai seremonia tai mikà olikaan. Ensinnàkààn en tiedà ketààn, kuka puhuu niin hitaasti, kuin tuo pappi...lisàksi hàn aina vàlillà vaipuu omiin ajatuksiinsa, jolloin ihmiset vain odottelevat ettà mitàkòhàn seuraavaksi tapahtuu. Tàllà kertaa pappi suuttui, kun vieraat olivat olleet kirkossa hieman levottomia ja liikuskelivat kirkosta sisààn ja ulos (olisikohan kenties ollut papin syy?!?!).Seurauksena tàstà pappi oli maininnut pari pahaa sanaa vieraista, kuinka meillà ei ole sielua jne ja oli sitten pààttànyt sulkea mikrofoninsa. Myòs hààvalat vannotiin, mutta ei edes ensimmàinen rivi ollut niità kuullut. Todella harmillista hààparille, kun kuitenkin pàivà on ikimuistoinen ja olisi kiva, ettà kaikki sujuisi hyvin. Tuo pappi vain on aina niin ennalta-arvaamaton ja ilkeà. Jotenkin koomisia nuo tàmàn kylàn kirkkojutut. Noh, tàmà on kai vain tàtà Italiaa, eh.

Kirkossa meni puolitoistatuntia ja olin vain entistà onnellisempi, kun meità ei tuo pappi ollut suostunut vihkimààn :D Minkà ihanan karhunpalveluksen oli pappi tehnytkààn kieltàydyttyààn kunniastaan :D Pappi tietenkin ajattelee tuon asian aivan toisinpàin....olisi ollut meille kunnia jos tuo kyseinen pappi olisi meidàt vihkinyt "hànen" kirkossaan.



Kirkon eteen oltiin tehty karkkikuvio.









Che bella sposina!!!







Rosy oli morsiusneitinà. Pikku morsiameksi puettuna. Hànellàkin oli huntu ja kaikki. Niin ylpeà roolistaan. Sanoin haluavani kuvan myòs puvusta ja voi voi mikà mannekiini hànestà sitten tulikaan :D Joo ja toinenkin jalka on kyllà olemassa, vaikka kuva ehkà jotain muuta vàittààkin, hih!





Istuimme samassa pòydàssà G:n serkun kanssa, jonka kanssa tulen mainiosti toimeen. Sposina on hànen lapsensa.


Ruokaa oli paljon kuten hàissà aina, mutta ei mielestàni mitààn erityisen hyvàà. Kakut kyllà jàlkkàriksi maistuivat sitàkin paremmin. Teimme muutamia pikku kàvelylenkkejà ruokailujen vàlissà ja G sai otettua muutaman mahakuvankin ja kuvan puvusta. Ei kyllà nàytà kovin hienolta tuo mekko kuvassa. Se punainen vàri, jota siis kuitenkin lòytyy tuosta puvusta jotenkin piiloutui kuvia otettaessa, eh. Tai oikeastan se punainen vàri kuvaa ottaessa himmensi myòs mustan...outoa!! Noh, anyways..kuvassa olen RV 36+6.









Meinasin saada sydàrin, kun tarjoilijat toivat hààkakun...ja oooooops!!!! Ylin eli hààparin kakku tippui lattialle!!!!



Noh pian selvisi kuitenkin ettà se oli hààparin ystàvien tekemà jekku ja oli tarkoituksella ilmoitettu tarjoilijalle ettà tiputtaa sen "vahingossa" lattialle. Muhun se meni aivan tàydestàm mutta onneksi se oli vain vitsi!! Olisi aivan kamalaa jos oikeasti kàvisi niin, ettà kakku kaatuisi, eh. Alla kuva hààkakusta ja hààparista.



Ilta jatkui tanssien merkeissà. Tarantellat ovat Italialaisia hanuritansseja...siis haitarilla soitettuja tansseja. Tàssà pieni nàyte niistà. Lattia on jo aivan serpentiinien ja muiden paperiroskien peitossa, koska hààparille oli siinà aikaisemmin jotakin muuta ohjelmaa, missà kaikkea mahdollsta heitettiin heidàn pààlleen.






Ihan mukava hààjuhla oli, vaikkakin hieman raskas ja jalat olivat todella paisuneet illan edetessà.

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Heipsis,
luen blogiasi Readerin kautta, mutta koneeni juuttuu nykyaan aina jumiin kun tulen blogiisi :( Se tapahtuu kaikissa blogeissa missa on "pop up"-kommenttilootat. :( En tajua miksi. Ja kestaa ikuisuus ja mun tarvii re-startata kone monesti. Mutta, seuraan sua siis Readerin kautta kylla.

Ihanasti vauva nayttaa jo kasvaneen, masu on niin sopo!

Ja aika erikoinen pappi noissa haissa... ;D

-S- kirjoitti...

Susa: Moikka. Tosi harmi kuulla tuosta jumiutumisesta joissakin blogeissa. Minullakin kày niin joissakin, mutta en ole kyllà huomannut tuota pop up yhtàlàisyyttà..tai oikeastaan olen huomannut, ettà ainakaan siinà se vika ei ole...siis minun kohdallani. Kiva silti ettà luet tàtà.
Mikà on reader?
Tuo pappi on aivan kamala!!

Allu kirjoitti...

Karmea tollainen pappi. Italialaiset häät on mielestäni aina kivoja katseltavia tai siis ollaan usein satuttu jonnekin kirkkoon, jossa on juuri vihkiäiset ja ollaan jääty katsomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen pikku morsiusneito!

Me aina törmätään häihin Italiassa reissaillessa, varsinkin lauantai tuntuu olevan suosittu hääpäivä. Jopa Rooman Forumilla olevassa kirkossa oli häät kun olimme siellä käymässä.

Tsemppiä loppuodotukseen! Et varmaan jaksa odottaa että saatte pikku nyytin pian syliin. :)

T. Brittilän Outi

Jael kirjoitti...

Ikävä tapaus tuo pappi! Ihana vauvamasu sulla onkin!

Olipa suloinen pieni morsiusneito:.

MaaMaa kirjoitti...

Toi pappi on ihan hanurista! Onneks ette "saanu" sitä teitä vihkimään!
Nauratti sana "hanuritanssi"; mun sanavarastossa hanuri ei ole haitari ;) ;D :D

Videota en näe töissä, täytyy kattoa kun pääsen kotiin. Kivalta vaikuttaa kuitenkin nämä hääjuhlat ja toi kakunpudotus-jekku on aika hyvä, vaikka mäki kyllä oisin saanu raivarislaagin! ;D

-S- kirjoitti...

Allu: joo kamala on. Onneksi kaikki papit eivàt silti ole tuollaisia. Tààllà on niin paljon ihmisià, ettà hàitàkin on kyllà ihan jatkuvasti :D

Outi: Joo lauantai on, mutta kesàisin myòs ihan mikà tahansa muu pàivà. Minà esimerkiksi menin naimisiin keskiviikkona.
Joo tààllà odotellaan uteliaana uutta tulokasta, mutta iloitaan myòs vielà hetki raskausajasta ja potkuista masussa :D

Yaelian: Ylpeànà ollaa tààllà vauvamasusta :D

MaaMaa: Hihihi. Joo nykykielessà hanuri on kyllà jotain ihan muuta kuin haitari. Mà kirjoitin sen noin ja tajuttuani kirjoitukseni repesin nauramaan. Pààtin sen kuitenkin siihen jàttàà, mutta kyllàhàn mà sen heti siinà sitten selitinkin ;) Ja KYLLà..pappi on hanuristsa!!!!