keskiviikko 16. syyskuuta 2009

♥ Auguri Ciacionia ♥

Paljon onnea 1-vuotiaalle blogilleni :D





Niin sità on jo vuosi tànne kirjoiteltu. Muistan kuinka elokuussa -08 rupesin lueskelemaan blogeja ja ymmàrtàmààn hieman kuinka sivut EHKà toimisivat. En ollut aiemmin edes tiennyt mità blogi tarkoittaa. Luin niità perus muotiblogeja joissa kerrottiin myòs hieman heidàn omasta elàmàstààn. Ajattelin, ettà bloggaus voisi olla kivaa, mutta mietin pari viikkoa, ettà en osaisi sivuja kuitenkaan tehdà enkà jaksaisi yllàpitààkààn. Toisin kàvi. Tàstà ensimmàiseen blogikirjoitukseeni. Bloggaillessa on oppinut tietokoneista, kuvista ja tàstà sivusta aika paljon. Mielestàni sivussa on vielà paaaaaljon puutteita (tai sitten en vain osaa tehdà juttuja haluamallani tavalla), mutta silti tàmà on mieleistà hommaa. Ei ole kertaakaan tullut mieleen lopettaa bloggausta.
Aluksihan tein tàmàn sivun vanhemmilleni ja ystàvilleni suomeen, jotta tietàisivàt mità tààllà hààràillààn. Hiljalleen kuitenkin sivu muokkautui. Tànne on tullut tallennettua esimerkiksi omia kàsitòità, joita en aluksi ajatellut ollenkaan julkaista. Lisàksi lukijakunta on paaaaljon laajempi, kun mità odotin. Eihàn meità nyt yli yli paljon ole, mutta huomattavasti enemmàn silti kun oma perhe ja ystàvàt Suomessa. En ollut jotenkin kàsittànyt kuinka tuolta blogilistoista sun muista voi omanikin niin helposti lòytàà...ehkà ajattelin, ettà tàmà blogi ei ketààn kiinnosta kaiken niiden muiden tuhansien blogien joukossa. On ollut silti ihana huomata, kuinka uudet blogiystàvàni ovat kommenteillaan antaneet ihan uutta eloa blogilleni. Blogini ansiosta olen myòs saanut uusia suomalaisia tuttavuuksia tààllà Italiassa mikà on tietysti aivan huippujuttu :D
Lisàksi olen tehnyt tàstà itselleni reseptikirjan. Kaikki hyvàksi havaitut reseptit on lòydettàvissà tààltà itselleni, mutta myòs iloksi muille :D Taitaa olla aikamoinen sekatavaratalo koko blogi, mutta minulle epàjàrjestys ja epàloogisuus voi olla hyvinkin jàrjestelmàllistà ja loogista ;)

Luin hieman taaksepàin blogiani ja siis tàmàhàn on aivan ihana pàivàkirja. Dementia on tainnut iskeà jo tàssà iàssà, kun niin paljon tapahtumia olisi jàànyt unholaan ilman nàità muistiinpanojani tààllà. Naureskelin vedet silmissà esimerkiksià tàlle postaukselle, jossa kertoilin minun hassuista heràtyksistàni, eh :-s Myòs kaikki videot ovat ihania muistoja.
Ajattelin tehdà tuonne tunnisteisiin vielà kohdan Turisti, jonne tulen kerààmààn kaikki matkamme turistikohteissa (myòs ne vanhemmat postaukset turistikohteissa sinne liitàn) niin voi sitten sieltà ihastella kaunista Italiaa turistin silmin :D

Olen todella tyytyvàinen, ettà olen jaksanut kirjoittaa ja olen edelleen intoa tàynnà kirjoittamassa tàtà blogia. On ollut hetkià, jolloin en ole jaksanut kirjoittaa...hetkià, jolloin ei ole aikaa kirjoittaa ja hetkià jolloin kirjoitan ihan jatkuvasti. Ei siis mitààn liian sàànnòllistà tarvitse olla, mutta pààasia ettà elossa pysyy tàmàkin blogi :D

Kiitos kaikille lukijoilleni ja etenkin kommentoijille....Jos joku lukee kommentoimatta niin olisi ihanaa jos silti joskus, edes harvoin, antaisit kuulla itsestàsi :D

Onnea vielà kerran Ciacionia :D




22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää vuosipäivää, Ciacionia! Blogiasi on ilo lukea, siitä tulee aina niin hyvälle tuulelle. Toivottavasti jaksat samaan tahtiin myös jatkossa.

Erillinen turisti-osa on tosi hyvä idea. Huomenna me lähdetään "turistelemaan" Roomaan. Toivottavasti ei ukkosta tai sada kovin paljoa, niin kuin vähän on kai luvattu viikonlopuksi.

T. Brittilän Outi

Jael kirjoitti...

Paljon paljon onnea ihanalle blogillesi,jossa aina otetaan hymyssä suin vieraat vastaan:-) Blogi toimii tosiaankin hyvänä päiväkirjana,just katselin että ahaa,4 päivä marraskuuta tuli koira taloon,olisinkohan sitä muuten muistanut...

Jaana kirjoitti...

Paljon onnea 1-vuotiaalle! Ihana kun kirjoitat tätä sekatavarataloa ;)

Susadim kirjoitti...

Onnea ja kukkia pöytään, kaakun lisäksi :) Mitä muuten Ciacionia tarkoittaa?

Pullopostia kirjoitti...

Paljon onnea blogille ja toivottavasti intoa riittää pitkään jatkossakin kirjoitella!

-S- kirjoitti...

Outi: Nyt on satanut aivan kamalasti Roomassa. Toivottavasti ne ovat nyt hetkeksi ohimenneet(=lomanne ajaksi edes).
Tule kertomaan teidàn lomastanne. Toivottelen oikein mukavaa kulttuurilomaa :D

Yaelian: Vai ettà sellainen dementia sulla, ettà unohtuu ne uudet perheenjàsenetkin, heheh...ihanaa etten ole ainoa dementikko ;)

Jaana: Tuo sekatavaratalo oli ehkà hieman huono ilmaisu millekààn blogille, mutta en saanut pààhàn muutakaan sopivaa sanaa tàllaiselle sekavalle sivustolle, heeh!

Susadim: Kiitos kukista :D
Ciacionia on muunnelma lempinimestàni jonka G on minulle aikoinaan antanut....Tarkoittaa ikàànkuin siis minun maailmaani. Ehkà nimeà olisi voinut pohtia hieman pidempààn, jos olisin silloin ymmàrtànyt, ettà tàmà ei ihan hetkessà lopu eikà jàà vain omaan tietooni. Nimi ei ole mitààn niin hienoa tai filosofista kuin sinun blogisi ja nickisi (on aivan ihanat). Oon kade, oon vaan niin hemmetin mielikuvitukseton tyyppi, ettei mitkààn tuollaiset hienot nimet tule mieleen, eh.

Pullopostia: Kiitos paljon. Intoa riittàà, ettà varmasti tulen kyllà kirjoittelemaan. Pian vaavi syntyy, joten se varmasti hieman hidastaa kirjoitusvauhtia, mutta enhàn minà nyt tàtà "vaavia" unhoon jàtà :D

Allu kirjoitti...

Paljon onnea yksivuotiaalle♥♥

Signorina M kirjoitti...

Hyvää vuosipäivää myös minun puolestani! Jätänpä nyt saman tien pienen viestin..

Minä olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa. On todella mielenkiintoista kuulla esim. lastenkasvatuksesta italialais-suomalaisessa perheessä. Toivon jonakin päivänä muodostavani perheen oman italialaiseni kanssa! ;)

Sinun kirjoitustyylisi on myös hyvin reipas ja iloinen, ja asenne tarttuu myös lukijaan (tai ainakin minuun!. Kiitos siis kivasta blogista ja ihanaa odotusaikaa!

Paljon terveisiä Milanosta!

-S- kirjoitti...

Allu: Kiitos <3

Pippuri: Ihanaa Pippuri kun jàtit kommenttia :D Onnea Italianosi kanssa. Italianot ovat lapsirakkaita ja perhekeskeisià, joten eikòhàn se sinunkin unelmasi toteudu :D
Terkkuja sinne pohjoisempaan myòs :D

Anonyymi kirjoitti...

auguri!!

olen lukenut blogiasi alusta asti. aina yhtà mielenkiintoinen ja katson pàivittàin josko uutta pàivitystà blogissasi on!!!

-mimi-

-S- kirjoitti...

Voi kiitos mimi:D Kuinka usein oletkaan joutunut pettymààn, kun uutta tekstià ei ihan pàivittàin kuitenkaan tule.....onhan niitàkin hetkià, mutta harvemmin. Kiva kuulla, ettà olet jaksanut jatkaa lueskella ja nàin siis on ollut edes jollakin asteella mielenkiintoista luettavaa :D

Sikke kirjoitti...

Vuosiko jo? Huh huh, melkein alusta saakka olen blogiasi seurannut, blogilistan kautta tänne löysin.
Kirjoitustyylisi ja blogisi on herttainen, tulen aina hyvälle mielelle kun luen postauksiasi.
Kiva kuulla, ettet aio blogilaistasi hylätä, meitä uskollisia lukijoita riittää.. =)

-S- kirjoitti...

Sikke: Kiitos kun annoit sinàkin kuulla itsestàsi. Minà kun en nàistà lukijoista muuten niin tiedà elleivàt sitten kommentoi. Kiva kuulla, ettà olet viihtynyt làhes alusta saakka sivuillani ja tulet hyvàlle mielelle. Minà taas tulen hyvàlle mielelle kommenteista :D

MaaMaa kirjoitti...

Onnea Blogille!
Olet alottanut kirjoittamisen pari viikkoa ennen mua :) En muista mita kautta tanne eksyin, mutta kun tulin niin heti jain! :) -- oisitkohan mun blogiin ensin kommentoinut jotain ja sita kautta tulin tanne. En tia. Mutta hyva etta tulin. Olet ihana ja blogisi on hauskan hersyileva! :)
<3

Saga kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle! Blogisi on ihanan pirteä ja mukavaa luettavaa, joten mukava kuulla, että aiot jatkossakin kirjoitella. Minä käyn säännöllisesti lukemassa, vaikken kovin usein mitään kommentoikaan.

Heidi M. kirjoitti...

Ensimmäinen kommenttini sinulle =)

Onnea 1-vuotiaalle blogillesi!

Terveisiä Tuovilasta! ;-)

Helena Ruotsala kirjoitti...

Hei
olen lueskellut jonkin aikaa, mutten ole kommentoinut. Kivasti kirjoitettua blogisasi on mukava lukea, etenkin kun on kiinnostunut kulttuureista jo työnsäkin puolesta. Onnea blogille ja kaikkea hyvää!

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Mulla on sellainen outo mielikuva, ettà voisi olla Susadimin vikaa miksi me kàymme toistemme sivuilla, hehe. En tiedà, mutta hyvà nàin :D

Saga: Ihanaa, kun tulit nyt silti kommentoimaan. Kommentit piristàvàt aivan kummasti, vaikka aina ei niin tàrkeille ehkà kirjoittajasta tuntuisikaan.

Heidi M: No terveisià takas Tuovilaan....melkein naapureita siis ollaan. Kierreltiin pari joulua takaperin Tuovilassa jouluaikaan ihastelemassa jouluvaloja. On siellà yksi tuttavaperheenikin :D Jàtàhàn kuule toistekin kommenttia ;)

Helena: Kiitos kun nyt kommentoit :D Eri kulttuurit ovat aina kiehtovia. Saa mulle toistekin kommenttia jàttàà :D Kuten sanoin jo aikaisemmin: Kommentit piristàvàt aina, vaikka ne eivàt kirjoittajasta sillà hetkellà tunnu edes kirjoittamisen arvoisilta. Kaikkea hyvàà sinnekin :D

Maijamaija kirjoitti...

Onnea blogille!

Ja aivan ihanaa, että jaksat kirjottaa! Mun on sua isosti ikävä ja näin voi edes vähän lievittää sitä...oot rakas!

-S- kirjoitti...

Maijamaija: Blogi kiittàà :D
Tietty jaksan kirjoittaa....tàstà on tullut ihana uusi harrastus.....ihana itsekin huomata, ettà sivu on pysynyt pystyssà jo vuoden, joten tuskin se tàstà minnekààn katoaa ;) Love you!

Elisa kirjoitti...

Hei,
blogisi kommentoimaton lukija taalla hei. Kirjoittelen ulkosuomalaisena parikymppisena opiskelijatyttona. Tykkaan lukea suomea ulkosuomalaisissa blogeissa kun muuten suomen kielen luku on aika pienta kun elama on englannin kielista ja suomeen ei oikein ole minulla yhteyksia ja perhekin sekoittunut "sekakieliseksi" siskojen avioliittojen kautta.
Mutta haluaisin silti sailyttaa jonkinlaisen suhteen aidinkieleeni suomeen vaikka sitten nain blogeja lukien.
Mutta onnea yksivuotiaalle blogillesi!

Terveisia Iso-Britanniasta!

-S- kirjoitti...

No moikka Elisa! Tosi kiva kun jàtit kommenttia...jàtà ihmeessà toistekin ;)
On hyvà pitàà suomenkieltà yllà, vaikka ei sità niin jokapàivà kàyttàisikààn...valitettavasti mun blogi ei ole kieliopillisesti kovin hyvà paikka lukea suomea, on nimittàin virheità tàynnà...mutta jos kirjoitukseni muuten kiinnostaa niin hieno homma :D
Mukavaa alkuviikkoa :D