tiistai 10. maaliskuuta 2009

Suomalaisia TV:ssä

San Remo 2009 Uusien tulokkaiden voittaja biisi. Mielestäni ihana tuollainen 30-luvun kappale :D

Arisa ja SinceritàTänään oli ensimmäinen keväinen päivä. Outoa, kun juuri pari päivää sitten satoi lunta. Pitää vain tottua näihin älyttömiin lämpöasteiden vaihteluihin.

Minä kuitenkin nautin auringosta ja teinkin
päivän ruoan (tonnikalalaatikko) ulkona terassilla auringosta nauttien. Ruokakokeilut ovat jääneet nyt hieman vähemmälle. Olen kyllä havainnut käteväksi, kun nyt nuo hyväksi koetut reseptit löytyvät kaikki täältä omilta sivuilta, jeee. Hiljalleen reseptikirjaankin tulee uusia merkintöjä, mutta nyt olen pidättäytynyt varmojen vanhojen reseptien kannalla.

Aurinko tekee ihmeitä ja päivässä olikin kaikki jo hyvin, mutta postin jälkeen mieli piristyi entisestään. Näkemiin kaikki typerät Lorealin shamppoot!!! Kovasti olen kaipaillut TIGIn tuotteita. Onhan niitä täälläkin myynnissä, mutta edullisten hintojen perässä kun mennään niin en ole ostanut. Strawberrynet (www.strawberrynet.com), mistä saa aivan huippuhyviä tuotteita tilattua ilman toimitusmaksuja ja edulliseen hintaan ei valitettavasti toimi Italiassa, joten menin
look fantasticin sivuille ja tilasin sitten sieltä.

Tigin lisäksi löytyi muita ihania tuotteita, kuten Keunen silkkitipat. Juu ja hintakin oli huomattavasti edullisempi kun aikoinaan suomesta kampaamoliikkeestä ostettuna. Kannattaa käydä tsekkaamassa :D

Ostin minä TIGIäkin. Oli aivan karkin tai purkkapallon hajuinen tuo tuubi, ah! ja Kérastasen shamppoo. Kaikki tuotteet tarkoitettu ohuille, vaurioittuneille hiuksille.


Taitaa tulla toinen tilaus tehtyä jo hyvinkin pian.
Voi ei...ja tässä vielä loppuun Ricola -mainos....suomalaisia ja saunaa....ehehe...., että tällaisia mainoksia täällä pyörii tällä kertaa, eh.
13 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Pitääkin kurkata tuo strawberrynet. Mutta kerrohan mitä kaunista ja hyvää lupailee silkkitipat? Never heard :)

-S- kirjoitti...

Susadim: Kuinka et voi tietää? Ne on ihan must juttu!!! Noh, ehkä sinun hiuksesi ovat jo täydelliset...mun pitää tehdä kikkakolmosia...eli tipat silottaa ja kiillottaa. Sulkee kätevästi kakshaaraiset. Vaaleat hiukset ovat usein myös kiillottomat, joten tippa vain ja aijjai ku suorastaan häikäsee...eh..no ei ihan, mutta todella hyväksi olen tipat kyllä todennut :D

-S- kirjoitti...

Susadim: niin ja se strawberrynet on ihan huippuhyvä sivu...saat valita sieltä myös valuutan. Ota huomioon inflaatio ja tee tilaus dollareissa ja säästät taas muutaman euron. Älä tilaa kerralla yli n 50 euroa, kun muuten saattaa tulla tullimaksut. Itselläni ei ikinä tullut, mutta olen kuullut myös näistä jotka joutuvat maksamaan, mutta kyseessä on ollut suurempi tilaus.

Susadim kirjoitti...

No hitsiläinen, heti huomenna etsin tuollaisia ihmetippoja!!

-S- kirjoitti...

Hyi mua..täällä mä vaan pidän mainospuheita ja yllytän toisia ostamaan ties mitä...no ei, mutta tuo Keunen on aivan parasta.....tosin kallista...ehkä nettikauppa auttaa :D:D:D

Rita kirjoitti...

Ihastuttava tuo San Remo - voittajan laulu ja hänen ujo olemuksensa. Kun kasvokuva oli ilmestynyt tänä aamuna blogirullaani, mietin hetken: Missä ihmeessä olen hiljattain nähnyt tuon lookin? Vastaus: Yhtenä päivänä telkkarissa kun näyttivät koosteen lauluista :)

-S- kirjoitti...

Rita: Joo ujon oloinen italialaiseksi. Erikoinen persoona. Hänen normaali äänensäkin on sellainen todella lapsen ääni ja haastattelussa hihitteli kuin pikkulapsi. Hassu tyttö.

Haastatteluita on mahdollista nähdä mm. tuosta samaisesta you tube pätkästä. Biisin jälkeenhän siihen alle tulee vaihtoehtoja ja joku vaihtoehto on haastattelukin. Lisäksi sieltä näkyy Marco Carta, joka siis voitti tuon "suuren" san remon tänä vuonna. Itse pidän kuitenkin enemmän tästä Arisasta.

Paperina kirjoitti...

Toi Sincerita biisi jaa niin mieleen :) Hyrailin sita eilen kun maalailtiin meidan keittion seinaa :D Ja kundit oli jo raivoissaan, etta nyt jos ois viimeinen kerta kun aloitat... hih!

Tytto on tosi persoonallinen! Ensin ajattelin, onko silla kaikki kotona, kun kuulin sen ekan haastattelun.

-S- kirjoitti...

Paperina: Todellakin jää mieleen, heh.
Teidän pesä siellä vain kaunistuu....tsemppiä viimehetkiin, vielä kun olette yksi :D

Paperina kirjoitti...

Ja nyt sitten menin mainoksen orjuudessani tuonne sivustolle ja tilasin itselleni shamppoita. Meneehan tama siten perustellen, etta mama tarvitsee itselleen pienta hemmottelua?? :)

Vaarallinen tama sun blogi.... joko tulee nalka tai tulee shoppailtua :)

Aurinkoisia terkkuja taalta tunnin matkan paasta!

-S- kirjoitti...

Hyvä Paperina :D

Taidan olla kyllä aika hyvä yllyttämään...ihan yhtä hyvä kun olen yllytettävissäkin, hih. Mutta hei, me naiset tarvitaan aina hemmottelua, joten aivan oikeutettuja nuo pikku nettishoppailut, hihih!

Vai ollaan me vain tunnin päässä..olisin muistanut tuon matkan hieman pidemmäksi...no kiva...voidaan sopia treffit :D ..Täällä taas vaihteeksi sataa...se eilinen aurinko tuli nyt sitten sinne. Nauti :D

Maijamaija kirjoitti...

Taas kävin kurkkimassa kuulumiset. :D

Kerropa meille kielitaidottomille että mitä siinä Ricola-mainoksessa höpistiin? (ei espanjakaan auttanu... ;D )

Pushal!

-S- kirjoitti...

Maijamaija: Ei mitään tärkeää.Kunhan höpisevät "suomalaisella" aksentilla. Tyhmä mainos,heh.

Hali