tiistai 10. maaliskuuta 2009

Minne viestit katoavat?

Jos joku kirjoittaa minulle kommentin johonkin vanhempaan postaukseen, niin mistä tiedän mihin hän on kirjoittanut, jos ei kommentti mitenkään siihen viittaa?

Nyt on käynyt niin, että muutama viesti on päässyt hukkumaan. Luen toki viestin ja hyväksyn sen, mutta sitten se katoaa...On toki varmasti jonkun postauksen kommenteissa, mutta missä?!?!

5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Onkohan tuo sentakia kun sulla on tuo hyväksyntä kommenteissa? Mulla ei ole sellaista käytössä niin en oikein osaa neuvoa...

MaaMaa kirjoitti...

Saatko sähköpostin, kun kommentti jätetään? Siinä sähköpostissa pitäisi lukea minkä otsikkoiseen postaukseen se viittaa - ainaki mulla, ... tosin mulla ei ole tota hyväksyntää myöskään, joten voipi olla että toimii toisin...

Toivottavasti löydät kommentit! :)

-S- kirjoitti...

Yaelian: Ai johtuuko se siitä. Eli sinulla kun tuota hyväksyntää ei ole niin tiedätkö vain e-mailistasi kun joku kommentoi? Lukeeko sielä sitten minkä otsikon alle he ovat kommentoineet?
On tosi ikävää, kun ei sitten aina löydä noita kommentteja niin jää se vastakommenttikin sitten väliin :(

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Ah, minulle tuli sähköpostia aikaisemmin, mutta poistin sen. Minulle riitti, että näin viestit täällä blogissa. Pitää ilmeisesti asentaa se uudelleen, jos siellä kerran lukee minkä otsikon alle viestiä jätetään.

Kiitos avusta vastanneille :D

Susadim kirjoitti...

Mulla ei ole kommenttien hyväksyntää, mutta sama ongelma kuitenkin. Tosin olen niin tuore bloggaaja, että löydän ne helposti. Ja vasta tajusin laittaa tuon "ilmoituksen" päälle, jotta muutamaa päivää vanhemmista viesteistä tulee ilmoitus ja ne pitää hyväksyä.