torstai 11. joulukuuta 2008

Ihana lapsi!

Ruokana tänään lihapullia ja perunamuusia kermakastikkeen kera. Alla lihapullien ohje, joka on aivan maailman helpoin tehdä. Onhan ystäväni saanut sen eräältä miespuoliselta ystävältään, joten on se sillon oltava aika idioottivarma, vai mitä ;)


LIHAPULLAT
1 Pussi ranskalaista sipulikeittoa
1 rkl korppujauhoja
1 prk kermaviiliä
1 muna
n 300-400g jauhelihaa


Sekoita sipulikeittopussin sisältö, korppujauhot ja kermaviili keskenään. Odota 5-10min. Itse käytin kermaviilin sijaan hieman maitoa ja kermaa, joten onnistuu se niinkin :D
Lisää muna ja jauheliha ja sekoita. Odota 5-10min.
Pyörittele palloiksi ja viskaa uuniin. 175 astetta noin 15min. Aivan SAIRAAN hyvää :D:D:D


Pyysin miestäni laittamaan esim tomaattia salaatiksi ja katsokaa mitä löysin lautaselta. Molemmilla yksi iso tomaatti, eh :S. Hitto, senhän piti olla lahjakas kokki!!!




Tuossa alla valmis annos. Lisäsin siihen vielä hieman ketsuppia. Kräddsås on tehty svenskashopista ostetulla valmispaketilla.



Iltapäivästä menimme poistamaan tikit ja hyvältähän se haava jo näytti ja sitten vanhempainiltaan. Siellä kerrottiin kuulumiset kuinka tarhassa menee tyyliin näin: "è moooolto vivace (todella eloisa), ei ole hetkeäkään paikallaan" "Eilen hän nousi tuolille seisomaan ja tippui ja löi päänsä" "Tänään hän joutui yksin istumaan, kun ei kuunnellut ja häiritsi". Että tällasta tänne tällä kertaa. Ihana lapsi!!! Onneksi kotona joulutontut näkee ja se laittaa hieman miettimään käytöstään...harmi kun tonttuja ei ole siellä tarhassa....ainakaan tarhatädit eivät osaa käyttää tuota taktiikkaa. En tiennyt mitä sanoa ja pyysin heitä vain pitämään kunnon kuria B:lle(kin). Siis seisoi tuolilla, tippui ja löi päänsä...miksi ne antaa sen seistä tuolilla?!?!?!? Eh, noh...ehkäpä kaikkia ei voi jatkuvasti valvoa, tai sitten siellä ei vain ole kuria, ota nyt tuosta selvää.....


Spiderman lentelee kaupungin yllä.

Ei kommentteja: