lauantai 20. helmikuuta 2010

X-factor

Tààllà puhutaan nyt San Remoista. Tànààn olisi finaali. Minà puhun kuitenkin nyt X-factorista.
Mitàs tykkààtte seuraavasta koelaulusta?



Minusta tuo on aivan kamala koe-esiintyminen. Eihàn tuossa saa edes englannista selvàà ja muutenkin ihan kummallisia pausseja sanojen keskellà. Olisi laulanut edes italiaksi. 

Italian tuomaristo oli kuitenkin kanssani toista mieltà ja hyvà niin. Heidàn palaute oli: "Sei molto originale", very original siis, kuten varmasti jo ymmàrsittekin. Kisa meni eteenpàin ja niin meni Giusykin.
Finaalissa hàn lauloi laulun non ti scordar mai di me ja nyt minunkin mielestà laulaa hyvin. Laulun voi kuulla alta.



Hàn sijoittui x-factorin kakkoseksi vuonna 2008. Italiassa on paljon laulajia joilla on erikoinen lauluààni, ei vàlttàmàttà kovin kaunis, mutta erikoinen. Olen aina kuvitellut, ettà he tulevat kuuluisiksi sanoituksiensa takia, ei niinkààn àànen vuoksi. Nyt olikin hàmmennys suuri kun tajusin, ettà Giusy on noussut pinnalle x-factorin kautta eikà itse sanoitakaan biisejà. Tai en tiedà vaikka jo nyt niin tekisikin, mutta ainakaan omilla sanoituksillaan ei ole kuuluisaksi tullut.

Mitàs tykkààtte Giusystà? Luuletteko, ettà olisi pààssyt jatkoon jos tuomareina olisi ollut Gigu, Linda ja Renne?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei herrajumala!!!!!:D
hehehehehehehhhhheeeee, siis mitä englantia :D eihän tuosta saa ku kolme sanaa ymmärrettyä, hihih
mä tykkään kyseisen signorinan äänestä ja joistain kappaleista hurjasti :)

-mimi-

Noora kirjoitti...

Tää muistuttaa etäisesti Gianna Nanninin ääntä... Tykkään vaikka koe-esiintyminen olikin ihan KA-MA-LA!

-S- kirjoitti...

Mimi: Hehe, joo eipà kovin paljoo ymmàrtànyt ei. Biisinkin tunnistin vasta aika myòhààn.
Joo màkin tykkààn sen àànestà. En tosin ehkà olis tykànnyt, jos olisin koelauluissa ollut tuomarina.

Noora: Gianna Nanninin raspista viskiààntà...no joo, kai niissà on jotain samaa. Giusyn tyyli laulaa on silti kivempi :D ....niin tietty jos ei lasketa koe-esiintymistà ;) ....siis miten ihmeessà pààsi muka jatkoon!!!!....voisko olla mahollista, ettà tv:ssà ei tuon kohdalla ihan kaikkea nàytettykààn?!?!

piccolina kirjoitti...

Toi on muuten totta (miten en ookaan koskaan ajatellut asiaa noin!) tààllà monilla laulajilla on originaali ààni (tyyliin Vasco Rossi, Gianna Nannini, Eros Ramazzotti...). San Remo oli kyllà tànà vuonna... en oikein tykànnyt. En etenkààn Puposta prinsseineen, voi hyvàà pàivàà sentààn..........

-S- kirjoitti...

piccolina: Tuntuu, ettà kaikilla on ihan oma àànensà, aina suht helposti tunnistettavissa.
San Remo oli tosiaan mità oli. Eniten àrsytti kuitenkin se jàlkipuiminen. Jos on kerran voittaja tullut yleisòn àànestyksien mukaan niin minkàtakia seuraavana pàivànà tàytyy laittaa toinen televoto kysymyksellà "voittiko oikea kappale". Lisàksi korruptio nàkyi vàhàn liian selvàsti keskusteluissa, kun principestà puhutaan Berlusconin kanavilla, eh.
Principen laulu oli tosiaan aika nazionalistinen. En usko kyllà ettà hàn olisi biisià kirjoittanut, sai vain kunnian siità.

piccolina kirjoitti...

Olispa se edes osannut laulaa (prinssi siis), niin ei se laulun làpinàkyvyyskààn olisi haitannut niin....Luin just, ettà tàmà trio yrittàisi saada "Italia, amore mio":sta jonkinlaista kisalaulua jalkapallon MM-kisoihin, huokaus. Lovely.

-S- kirjoitti...

piccolina: No lauloihan se ihan nuotilleen silti, vaikka ei vahva ààni ollut eikà muuta, Hihih. Vais jalkkikseen, hehe...Taas yksi hyvà syy miksi emme seuraa jalkkista tààllà meillà, hihih!