keskiviikko 30. joulukuuta 2009

<3 Isiukki ja àitimummi Italiassa <3

Aitimummi ja isiukki on tullut kàymààn :D :D :D :D Odotimme jàlleennàkemistà, mutta kaikki me odotimme hieman erijuttuja vielà lisàksi.


Isukkiki nàki Thomas lapsenlapsensa ensimmàistà kertaa ihan ilman webcamia. Oli iso juttu tietenkin ja odotus on ollut kova. Isukki olikin yhtà suurta hymyà.



Thomas ei aluksi tiennyt ollenkaan mità oli tapahtumassa. Heràttyààn sitten pààsi uuteen syliin :D





Benjamin odotti tietenkin joulupukin lahjoja, jotka olivat menneet vààrààn osoitteeseen. Niità iltasella sitten availimme.



Myòs isiukille ja àitimummille oli tullut lahja. Suolalamppu. Toivottavasti lampulla on puhutut hyvàt vaikutteet hengitykselle, ilmalle jne jne.



Lahjojen lisàksi saimme titetenkin myòs perus Suomituliaisia. Karkkia, puuroa, suklaata, siirappia, kahvia, lehtià jne jne jne







Maistelimme hieman italialaista viinià juuston ja tarellinojen kera.



Joulun alla tààllà on tapana vierailla làheisten luona ja viedà heille panettoneja, viinià, cantuccineja tai kokonaisia joulukoreja. Nonna ja nonno tulivat tervehtimààn myòs vanhempiani ja he olivat ostaneet kunnon joulukorin vanhemmilleni.



Iltapalaksi sòimme panettonea ja Braghettoa eli tooooosi hyvàà skumppaa :D





11 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Teillähän on joulu kaksi kertaa vuodessa :) Kylläpä (is)ukki näyttääkin iloiselta ja Thomas niin suloiselta taas. Viettäkäähän mukavia lomapäiviä!

Jael kirjoitti...

Onpa mukavaa,että vanhempasi tulivat visiitille ja ukki näki ensimmäisen kerran Thomasin ihan livenä.Muuten,isäsi kuvasta huomaa,miten paljon samaa näköä teissä on!
Onneksi tulivat sitten Benjaminin lahjat lopulta perille:-)
Ja paljon tuliaisiakin sait:-)Katsoin tosin tuota kuvaa ja ihmettelin niitä mannaryynejä,eikö teillä ole niitä?
Oikein hyvää Uutta Vuotta 2010 koko perheellesi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja terveiset Suomesta!

Kiva kun jaksat ja ehdit käydä päivittämässä blogiasi, vaikka uskon elämäsi olevan kiireistä kahden lapsen kanssa:-) En ole aiemmin kommentoinut kirjoituksiasi, mutta käyn lähes päivittäin kurkkaamassa, onko jotain uutta. Olen jäänyt blogiisi totaalisesti koukkuun, sen verran hauskasti kirjoitat:-) Lisäksi olen kova italia fani ja vierailen maassa 1-2 vuodessa. Oikein onnellista uutta vuotta koko perheellesi! Terveisin Sirpa

-S- kirjoitti...

Susadim: Joo tànà vuonna joulu tosiaan on kaksi kertaa vuodessa ja pian tulee vielà Befanakin tuomaan lahjoja...kirjoittelen siità myòhemmin.

Yaelian: Joo monet sanovat, ettà Thomas on minun tai isàni nàkòinen. Eràs kaveri tààllà sanookin Thomasia Martiksi, eh :-s
Tààltà lòytyy jotain mannajauhoa tai vastaavaa. Siità en onnistu puuroa tekemààn. Mannasuurimoita tai ruishiutaleita en tààltà ole lòytànyt :(
Oikein mukavaa uutta vuotta sinnekin :D

Sirpa: Ihana piristys tàmà kommenttisi. On aivan eri juttu saada kuulla lukijoista jotain, kuin nàhdà vain kàvijàmààràstà, ettà joku lukee. Kiitos siis tàstà :D
Kyllàhàn tààllà aika kiireistà elàmàà vàlillà vietetààn...ja sitten taas sitàvastoin kun olisi aikaa kirjoittaa niin ei olekaan mistà kirjoittaa, mutta kyllà minà tàtà pàivittelen...en sàànnòllisesti jokapàivà, mutta sàànnòllisen epàsàànnòllisesti kuitenkin :D
Missàspàin italiaa olet reissaillut?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos :)
Ihania kuvia, voin kyllä kuvitella isovanhempien onnen! :) Mukavaa vuodenvaihdetta ja terkkuja!

t.viestittelijä

MaaMaa kirjoitti...

Mun mielestä sinussa on kovasti isäsi näköä! Ihanaa, että isäsikin on viiihdoin päässyt tutustumaan livenä tyttärenpoikaan ja että olette viettänyt ihanan joulun yhessä. Aika pino lahjoja olikin mennyt "väärään osoitteeseen"!! :)

Iloista vuoden vaihdetta teille!! Olkoon vuosi 2010 vähintään yhtä hyvä kuin 2009! :))

Halipus! ♥

-S- kirjoitti...

viestittelijà: Oikein mukavaa uutta vuotta koko perheelle :D

MaaMaa: Joo tààllà vietetààn laatuaikaa....vuotta 2010 odotellessa :D
IIIIIIIISSSSOOOO HALI SINNEKIN ja sit se sydàn...ja mielellààn oikein pàin, mut ku en osaa :( <3

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää Uutta Vuotta kaikille!

T. Brittilän Outi

-S- kirjoitti...

Outi: Hyvàà uutta vuotta sinnekin ja oikein mukavaa lapinlomaa :D

MaaMaa kirjoitti...

eikö joku jo opettanut sydämen teon? Windowsilla ja tavallisella näppiksella (ei läppäri) sen saa painamalla Alt ja 3 (tuosta oikealta "laskin numeroista") yhtäaikaa ♥ :)

-S- kirjoitti...

MaaMaa: ♥ Oih!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Jee jee ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Kiitos ♥