sunnuntai 2. elokuuta 2009

Ifolorin kuvakansio


Ifolorilta saa tilattua tuollaisia itsetehtyjà valokuvakirjoja.




Ystàvàni L on tehnyt aivan superhienoja kansioita hànen ja miehensà lomareissuistaan. Sain ihailla niità suomenlomallani ja hieman vinkkejà kuinka tuo ohjelma toimii.



Sivuja pystyy muokkailemaan itse mielensà mukaan, eli noita kuvia saa laitettua esim. 1 kuva/aukeama tai vaikka 6 kuvaa/sivu. Lisàksi sivuille voi kirjoitella.




Hieman se vaatii kuvien jàrjestelytaitoa, mutta aivan ihaniahan noista tulee, kun ovat tuollaisia kuvakirjoja eikà liimattuja valokuvia.



Minà pààtin sitten tehdà ylltàyksen nonnalle ja nonnolle heidàn suomenlomasta ja vàsàsinkin sitten oman kirjan. Kàytin Ifolorin suomenkielistà ohjelmaa ja KAPPAS!!! Kuvia ei sitten pystynytkààn làhettàmààn tànne Italiaan, PRKL!!!!



Menin sitten italiankielisille sivuille ja OHO!!! Hinnat olivat yli kymmenen euroa kalliimpia kuin suomenkielisillà sivuilla!!! Senkin huijarit!!!!!!

No joo, mutta sain sitten kuitenkin tilattua nuo kuvat suomeen àitille joka sitten làhettàà kuvat tànne ja toivottavasti jotain muutakin kivaa ;) Nyt jàànkin odottelemaan pakettia saapuvaksi :D


Jos kuvat ovat onnistuneita ja olen tyytyvàinen omiin luonnoksiini niin saatankin tehdà samanlaisia kansioita sitten meille itselle muistoksi meidàn yhteisiltà lomilta :D

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tollaiset kuvakirjat on tosi upeita, täälläkin niitä on. Täytyykin tehdä hintavertailu täkäläisten ja suomalaisten albumien suhteen....

-S- kirjoitti...

Yaelian: Kannattaa tehdà vertailuja. Mutta tuo oli mielestàni ihan epàreilu hintojen suhteen, kun molemmat olivat IFOLORia. Olisin ymmàrtànyt hintaeron jos olisivat olleet kokonaan eri firma, mutta nyt myyvàt erihintaista erimaihin, EI HYVà!!! Olisivat laittaneet vaikka hieman extraa toimituskuluihin, mutta ei itse albumiin.

Maijamaija kirjoitti...

Muillakin firmoilla on noita, en tiedä onko eroa suunnittelussa ja malleissa. Mutta sain vinkin, että esim extrafilmillä tavalliset kuvat ovat AINA sen hintaiset mitä ifolorilla niiden ollessa 50%. Eli kannattaa tsekkailla myös suomalaisten firmojen hinnat keskenään!

Ite meinaan tehdä ainakin Barcelonan reissusta ja häämatkasta, ehkä Italian reissustakin sellaisen. :)

-S- kirjoitti...

Maijamaija: Juu varmasti erihintaista lòytyy ja halvempaakin, kun tuo ifolor. Mua vaan alkoi àrsyttàmààn, ettà saman firman kuvat ovat erihintaisia erimaissa, grrr.
Tee ihmeessà matkoista noita kirjoja.Mukavia muistoja. Ihan eri juttu kun tietokoneelta katsotut kuvat :D