maanantai 24. elokuuta 2009

Pedicure

En oikein pysty enàà kumartumaan kunnolla tai saan aika kovaa kyytià kylkiluihin. Ei taida masuasukki tykàtà asennosta, joten pitààkin sitten teetàttàà tyòt muilla mitkà vaatii kyyristymistà.


Mikàs tuon parempi syy mennà pedikyyriin, jota olen tàssà jo koville kantapàilleni kaivannut. Tànààn aamusta menin yhteen centeriin tàssà làhellà. Ah mità hemmottelua se olikaan. Tuli todella tarpeeseen nàille kamalille kesàjaloille. Suomessa pedicure on aika tyyristà hommaa, mutta tààllà ei. Tàmà oli itsellenikin yllàtys. Taidan jatkossakin nauttia nàistà ihanista hemmottelu ylellisyyksistà. Tàssà jo aloin miettimààn joskos sità menis nauttimaan myòs vaikka kasvohoidosta tai manicuresta :D Nyt ymmàrràn kuinka niin monella tààllà on hyvin hoidetut kynnet jne jne. Olisi meillà suomalaisillakin, jos hinnat olisivat samaa tasoa kuin tààlà.




Pienet frenchit sai hoitaja minulle tehtyà. Oli hieman lyhyet kynnet, mutta pààasia ettà kovettumia ei kantapohjissa enàà ole ja sain pientà hierontaakin.


Viikonloppuna lupasin maalailla vesivàreillà B:n kanssa.



Ei ole poika usein vesivàreihin koskenut. Suomessa viimeksi (jos siellàkààn). Nopeasti tuli maalaus jos toinenkin valmiiksi. Joo ja en ole ottanut B:n paitaa pois vàlttààkseni sen pesemisen vesivàreistà. Tààllà vain on niin julmetun kuuma, ettà ei tee pahemmin mieli pukea. Nytkin olen tàssà ilmastointilaitteen alla ja siltikin meinaa hiki valua, uffa! Toissapàivànà tulimme kotiin siinà puol yhdeksàn aikaan illalla ja làmpòmittari nàytti vaivaiset +31!!!! En halua edes tietàà mità se nàytti keskipàivàllà!



Tàssà B:n aikaansaannoksiaan. Laivaa, autoa jne....hyvin poikamaista...




Ja vàhàn tyttòmàisempàà...ei taida olla ihan vesivàritekniikka mamilla kunnossa, tai noh...en ole muutenkaan piirtàmisessà, maalaamisessa tms lahjakas, heh.... (kehtasin silti laittaa myòs oman aikaansaannokseni tànne, vaikka hetken kelailinkin joo vai ei)




B laittoi gallerian pystyyn oman huoneensa seinàlle :D




14 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Vitsi,mäkin tarttisin pedikyyrin! Hienosti näkyy B maalailevan ja sunkin työ on ihan hieno!

Rita A kirjoitti...

"Taidetta koteihin" :) Lasten piirustukset ovat ihania, ja piirtäminen on hauskaa ja kehittävää puuhaa.

Kantapäiden kovettumia joudun minäkin raspilla rapsuttelemaan. Opetin aikanaan kieliä kosmetologikouluissa ja kerran vain otin pedikyyrin vaikka olisin saanut ilmaiset hoidot joka lukukausi.

Kalliita ovat tosiaan pedikyyrit ja manikyyrit Suomessa. Mikähän siinäkin on että muualla ovat huomattavasti edullisempia?

Allu kirjoitti...

Jalkahoito on ihanaa luksusta. Mun jalkahoitaja hieroo lopussa jalat, sitä jaksais vaikka kuinka kauan.

-S- kirjoitti...

Yaelian: Millasissa hinnoissa kauneushoidot ovat siellàpàin?

Rita: Oi mà olisin kyllà ottanut kaiken ilon irti ja kàynyt usein pedi- ja manikyyrissà. Outoa ettà itse et mennyt vai oliko siinà sitàkin, ettà oppilaat ovat hieman hitaampia tekemààn nuo hoidot?
Ehkà kàyttòaste Suomessa tuollaisiin ylellisyyksiin on niin pieni, ettà joutuvat nostamaan hintoja....kierre on valmis!

Allu: Ai koko jalat, wow. Mulla se hieroi ihan vain hetken niin ettà rasva imeytyi kunnolla.

Susadim kirjoitti...

Oih, jalkahoito olis niin nannaa! En ole ikinä käynyt missään hoidoissa, kun en jaksa varailla aikoja ja sitten ravata minuutilleen paikalle...parturissa on kyllä ihanaa jos hierovat päänahkaa. Siihen meinaa nukahtaa.

-S- kirjoitti...

Susadim: Joo ajanvaraus on se ikàvin juttu, mutta kun saat itsesi raahattua paikalle on se kyllà sen arvosta. Pàànahkahierontakin on kyllà ihanaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta tuo pedikyyri.. kumpa itsekin pääsis johonkin tuollaiseen hemmotteluun :)
Hienoja nuo teidän maalaukset.

*haleja kaikille*

-syrra-

-S- kirjoitti...

syrra: Heissan ja hali <3

Jael kirjoitti...

En olekaan ollut pedikuurissa kuin viimeksi Venezuelassa,(kotona on vaan hoidot tehty ihan kotikonstein) mutta täällä olen nähnyt että ottavat siinä 20 euron paikkeilla, voi tietysti olla kalliimpaakin,riippuen hoitolasta. Mutta ainakin paljon Suomea halvemmat ovat hoidot täällä.Entäs teillä?

-S- kirjoitti...

Yaelian: Tààllà maksoin samanverran eli vajaa 20 euroa pedikyyristà joka kesti tunnin. Tosin luulen, ettà nàmà ovat maalaiskylàn hintoja, joten on se varmaan hieman kalliimpaa isommissa kaupungeissa. Suomessa muistaakseni hinta on vàhintààn se 60 eruoa, eh :-s

MaaMaa kirjoitti...

Ihanat kynnet varpaissa! Ma en ole ikina pedikyyrissa, enka kylla manikyyrissakaan ollut, mutta kylla pitaa joku kerta paasta kokemaan! Mua varmain kutittais kovasti, jalkapohjia jos vaikka rasvaan niin kutisen ihan hulluna! :D

B:n hiukset nayttaa vaaleammille kuin aikasemmin. Onko aurinko niita vaalentanut, vai ika? Vai kuvittelenko vaan... ? :)

Upeita maalauksia ja toi sun kukkamaljakko on tosi hieno!

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Muakin alkoi kutittaa, kun jollain ihme hiomakoneentapaisella elektroniikkalaitteella alkoi tòihin, eh.
On aurinko varmaan jonkinverran B:n hiuksia vaalentanut, mutta myòs hànen ihonsa on ruskettunut, joten varmasti sekin vaikuttaa asiaan.
Haha...vai kehut sà mun kukkamaljakkoa....aika hyvà valehtelija oot ;)

Maijamaija kirjoitti...

Makee laukku ja kynnet!!! :)

Ja B:n työt on hienoja ja on sunkin. :D

-S- kirjoitti...

Maijamaija: Se mun laukku oli rekvisiittana ku sopi niiden kenkien kanssa, mutta joo tykkààn màkin :D