torstai 22. lokakuuta 2009

Saanen esitellà uusi tulokas T ♥

Kotiin on pààsty ja hieman saatu myòs levàttyà, eli eikòhàn tàssà ole taas aika kirjoittaa.
Tàssà kuva vielà mahani kanssa. Olemme juuri làhdòssà sairaalaan.





T on nyt sitten syntynyt 12.10.2009. Ei tullut nelikiloista kuten kovasti lààkàri epàili vaan 3550g ja 49.50cm.



B piteli jo sairaalassa pààtààn ja puhua pàlisi minkà kerkesi, kun taas uusi tulokas on niin pieni ja hauras. Ei tule kuuloonkaan, ettà edes vàhàn kannattelisi pààtààn ja muutenkin mielipuuhia on nukkuminen ja tutin tai tissin imeminen.

Me olimme valinneet yksityisen klinikan missà leikkaus tapahtuu. Sairaala olikin siisti eikà pààllepàin valittamista ollut, mutta mutta...Sairaala oli shokkeja shokkien perààn.


Operointihuone oli jotakin aivan jàrkyttàvàà. Olihan siellà toki siistià, mutta se meno oli kyllà jotain aivan muuta kun rauhallinen leikkausympàristò. Huoneeseen tuli ja meni vaikka kuinka paljon ihmisià, lààkàreità tai hoitajia toki kaikki, mutta eivàt he kaikki siellà kyllà minun leikkausta varten olleet.
Minua vastassa oli 4 nuorta miestà (muutaman vuoden minua vanhempia). Yksi nàistà miehistà heitti vitsià, ettà olen varmasti Nigeriasta, koska olen niin "tumma". Kehuivat kuinka kaunis olen, joka tuntui kyllà erittàin sopimattomalle siinà tilanteessa. Yksi miehistà totesi, ettà olen kuin SE Heidi. Tààllà on pyòrinyt lastenohjelma jonka nimi on Heidi ja olen kuulemma aivan kuten hàn. Sitten he alkoivat laulamaan Heidin tunnusmusiikkia...Lauluun yhtyi vihdoin tanssillaan huoneeseen saapunut anestesialààkàri. Hàn tuli huoneeseen ehkà noin puolisentunnin odottelun jàlkeen, ja odotellessa jutusteltiin siis noiden miesten kanssa. Eihàn noissa puheissa olisi ollut mitààn pahaa, mutta koko keskusteluiden ajan olin istumassa heidàn edessààn ALASTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nolostuin jo riisuutuessa, mutta eihàn se ollut sitten mitààn siihen alastikàytyyn keskusteluun verrattuna. Nyt ymmàrsitte varmaan miksi kehuminen tuntui hieman sopimattomalle siinà tilassa, eh. Ymmàrràn toki, ettà tàmà on heidàn tapansa saada ihminen rentoutuneeksi, mutta sanonpa vain, ettà rentoutuminen oli tilastani kyllà kaukana!!!


Olen tottunut myòs, ettà lààkàrit ovat asiallisia ja ammattimaisia, ehkà vakaviakin. Ja nyt piti sitten luottaa laulavaan ja tanssivaan anestesialààkàriin....IIIIIK!!!! Leikkuaksen aikana oloni oli hieman sekava....pyòrrytti ja vàsytti....ja yhden miehen tyò nàyttikin muuttuneen minun hereillà pitàmiseen. Ja oih, sità hellyyttà....mies làppàs, tai oikeestaan LòI ihan kunnolla mua naamaan aina kun silmàt painuivat kiinni....oisin tarttenu puudutusta ehkà poskiinkin, hih!

Tàssà nyt oli vain muutama kummastuksenikohde opierointihuoneesta.


Leikkaus meni kyllà hyvin. Mietin tàssà onko anestesioitakin eritasoisia, sillà se mità tunsin oli jotain aivan muuta, kun mità Suomessa keisarinleikkauspòydàllà. Oletteko muuten saaneet sykkeenne nousemaan làhes 200aan vain makaamalla? Mun syke oli vaivaiset 198!!!!!!! hihih! Noh, en saanut sydàrià, vaikka olo sille ajoittain tuntuikin.





Kolmen tunnin tarkistuksen ja tarkkailun jàlkeen vaavi oli valmis viereeni. Nàmà kaikki kuvat ovat T:stà kun hàn on vain muutaman tunnin ikàinen.


Yksityisyys oli sairaalassa sana jota ei tunneta. Olin huoneessa erààn todella mukavan naisen kanssa ja mennessàni vessaan en laittanut ovea lukkoon, koska tuo nainen ei vessaan tule jos minà siellà olen...sen sijaan hoitajat tulevat, prkl!!! Olin juuri pisulla, kun oveen koputettiin. "Un attimo" pieni hetki, vastasin. Se taisi olla hoitajalle selvà sisààn -kutsu, sillà hoitaja avasi oven ja sanoi, ettà minulle pitàà antaa antibioottipiikki. Sanoin, ettà olen minuutissa valmis, mutta se oli hoitajalle liikaa. Minun tàytyy antaa tàmà heti....ja niin hàn pisti persuksiini piikin...ja kyllà, VESSASSA!!! PRKL!!! Ei oo tainnut hetkeen vi***taa joku asia niin kovaa, kuin sillà hetkellà se nainen. Siità làhtien lukitsin oven vessaan mennessàni. Tàmàn oppi myòs tàmà toinen nainen huoneessa. Kerran hàn oli vessassa ja siivoja meni koputtamaan. Jostakin syystà huonetoverini luuli ettà minà koputin oveen ja siksi hàn avasi oven. Siivoojan tàytyi vaihtaa roskapussi vessasta!!! Ja nàhtàvàsti juuri tuolla samaisella sekunnilla!!!! En tajua, eikò oikeesti voi odottaa parii sekunttia..eihàn italiaanot ole koskaan aikaisemminkaan olleet niin minuutin pààlle?!?!



Myòs lastenhoitotavat olivat erilaiset kuin Suomessa. Suomessa annettiin lapselle lisàmaitoa, kunnes àidillà alkoi maito kunnolla nousta. Toki otettiin rinnalle, jotta tulee stimulaatiota, mutta itse maidon lapsi sai kuitenkin lisàmaidosta. Tààllà meidàn raukka vaavi laihtui 300g kahdessa pàivàssà, koska hànelle ei lisàmaitoa annettu. Sanottiin, ettà lapsi voi olla neljàkin pàivàà ilman ruokaa ennen kuin tarvitsee ravintoa. Tuntui todella kurjalta kuulla tuo, koska minà olin olettanut ettà lapsi saa lastenhoitohuoneessa lisàmaitoa. En ollut ainoa àiti, joka nàin oli luullut ja kovasti joutui pediatri selittàmààn toimintatapojaan, mutta tottakai hàn ammattilaisena on oikeassa...ehe....T olikin ensimmàiset pari pàivàà TODELLA riippuvainen tutista ja muutenkin imemisvietti oli valtava. Levoton lapsiraukka. Lapsi rauhottui vàlittòmàsti kun sai vihdoin ja viimein sità lisàmaitoa.


Sain valitusta myòs siità, kun pidin lastani làhellà. Olisi kuulemma pitànyt pitàà siellà omassa sàngyssààn. Minà vàhàt vàlitin siinà vaiheessa heidàn kommenteistaan vaan tein niin kuin minusta hyvàlle tuntui. Minusta lapsen tulee saada làheisyyttà àidiltààn. Ehkà he sanoivat noin, koska minut oli kuitenkin juuri leikattu...ehkà ei.



B ei pààssyt sairaalaan katsomaan minua tai vauvaa. Ikàraja 12!!! Mielestàni aivan tyhmà sààntò lastenosastolla. Kyllàhàn veljet ja siskot ovat aina sairaalaan pààsseet uutta tulokasta katsomaan!!! Sàànnòissà oli myòs yksi hauska kohta: "Oman tuolin tuominen sairaalaan kielletty". Ihmettelin tuota sààntòà ààneen ja hoitaja selittikin minulle, ettà heillà on ollut joskus vaikeuksia saada sukulaiset pois sairaalasta, koska he pystyttàvàt oman "camping" paikan aurinkotuoleilla sun mulla, hih! Italialalaisista voin kyllà hyvin kuvitella jotain vastaavaa, joten varmasti han hyvà sààntò, hihih!!! Sairaalan kàytàvistà oli myòs tuolit poistettu samasta syystà, hih!



Ruoka oli aivan kamalaa....pastaa ja jotain litkua ensimmàine pàivà ja sen jàlkeen normiruokaa. Aamupalaksi kahvia, teetà tai kuumaa maitoa sellaisen kovan leivàn kanssa, jonka pààlle marmelaadia, YòK!!! Onneksi huonekaverin sisko tiesi mità kaipasimme ja kàvikin aamulla baarin kautta hakemassa meille kunnon aamupalat :D



Suomessa sairaaloissa annetaan myòs usein se oma rauha. Meità sen sijaan kàvi tapaamassa myòs muut sairaalassa olevat. Eràs nainen, jonka olin kerran aikaisemmin nàhnyt odotti kaksospoikia ja hàn tuli jatkuvasti huoneeseemme. Se oli kivaa vaihtelua, sillà hàn oli hauskaa seuraa. Kuinka usein Suomessa ihminen kehtaisi mennà viereiseen huoneeseen jutustelemaan, jos hàntà ei olisi sinne ensin muutamaa kertaa kutsuttu? Voi toki olla ettà nàin kày, mutta minulle ei ainakaan ole mitààn tuon suuntaistakaan Suomessa sattunut. Hàn oli muuten ilmoittanut lààkàrilleen haluavansa samanlaiset lapset kuin minun pikku T. Minusta se oli ihanasti sanottu.


Kaikenkaikkiaan sairaalassa meni asiat kuitenkin hyvin. Erilaisia tapoja oli paljonkin, mutta yritin olla liikaa tuomitsematta vaan làhinnà vain kummastelin.
Ollaan oltu kotona nyt viikko. Vaavilla on rytmit vielà aivan sekaisin ja yòllà valvottaa, kun taas pàivisin nukkuu. Sairaalassakin T tuotiin minulle jo viideltà aamuyòllà joka yò, vaikka ilmoittivat lapsen olevan hoidossa klo 00-06. Alkoi kuulemma huutamaan niin kovasti, ettà siksi toivat lapsen minulle...ja samalla myòs huonekaverini vaavin, hihih!


Ensimmàinen neuvola oli tànààn. T:llà kaikki hyvin. Nyt painoa jo 3700g, joten on lihonut puolikiloa sairaalasta pààstyààn!!! Tiedà nyt sitten punnitsivatko ihan samalla tavalla. Puolikiloa tuntuu niin suurelta luvulta, mutta pààasia ettà ruoka maistuu ja vauva vahvistuu :D



Elàmà hymyilee ja tààllà kotona on nyt kaksi onnellista vanhempaa ja iloinen isoveli ja tietenkin uusi tulokas :D

Huomenna tulee àitimummikin Suomesta tutustumaan uuteen lapsenlapseensa.

37 kommenttia:

Rita A kirjoitti...

Voi että on ihana uusi tulokas. Tuleekohan hänestä samannäköinen kuin B joka on oikea somistus ja komistus :)

Ihan kamalia nuo muutamat kokemuksesi sairaalassa! Suomalaiset ja italialaiset taitavat olla vastakohdat yksityisyyden ja rauhan kaipuussa ja sen ... öh ei-kaipuussa, en edes osaa löytää sanaa moiselle :D

Auguri. Complimenti. Tante belle cose!

Saga kirjoitti...

Onneksi olkoon suloisesta pojasta koko perheelle!

Mari kirjoitti...

PALJON PALJON onnea koko perheelle! Suloinen pienokainen! :)

Alkoi hymyilyttämään tuo laulava ja tanssiva anestesialääkäri, hihih.. Hän otti työnsä rennosti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein tuhannesti onnea tämän iloisen perhetapahtuman johdosta koko perheelle!
t. Helena

Unknown kirjoitti...

Onneksi olkoon!!!
Todella suloinen uusi poikanen teillà!!

Signorina M kirjoitti...

Oi, suuret onnittelut suloisesta pikkunyytistä! Aivan ihana! <3

Aika kamalalta ihmeelliseltä kuulostaa tuon sairaalan henkilökunta! Mutta sinä olet ollut tosi reipas, siitä kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! ;) Kiitos kun jaoit kokemuksesi meidän lukijoiden kanssa!

Kivaa viikonloppua!

Noora kirjoitti...

Ihanaa! Onneksi olkoon :)

Jael kirjoitti...

Paljon paljon onnea uuden suloisen vauvelin johdosta!
Kuulostaa aika erikoiselta tuo sairaalakokemuksesi;luulisi ,että yksityissairaalassa asiat olisivat paremmin.Ja vähän nauratti se tanssiva anestesialääkäri,mutta voin kuvitella että sillä hetkellä se varmaan ei kauheasti huvittanut.
Suloinen vauveli tosiaankin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pienestä ihmeestä!

jossu kirjoitti...

Onnittelut uuden tulokkaan johdosta! 12.10. on hyvä päivä! (Se on myös minun syntymäpäivä! =) Löysin blogisi hiljattain ja jäinkin heti lukijaksi. Itse olen asunut Venetsian provinssissa jo useamman vuoden. Minusta on kiva lueskella muidenkin ulkosuomalaisten kokemuksia.

Susadim kirjoitti...

Tästä iloitsee joka tuttu, teille syntyi oma kullannuppu! Onnitteluhali!

Olihan ainakin ikimuistoinen synnytys kokemus keikkinensa...B oli varmaan harmissaan, ettei päässyt sairaalaan katsomaan vauvaa (ja sinua). Onko siellä tapana nimetä vauva jo heti synnyttyä?

Vauvan tuoksuista arkea ja hyvää viikonloppua ihanan pikkumiehen seurassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo pitkään seurannut mukavaa blogiasi, mutta kommentoin nyt ensimmäistä kertaa. Ihana pieni poika! Onnea koko perheelle uuden tulokkaan johdosta. Terveisiä täältä Kuopiosta! Suvi

Kata kirjoitti...

Onnea koko perheelle! Aivan ihana uusi tulokas teillä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon suloisesta vauvasta! Huvitti nuo kertomukset sairaalasta, niiiiin Italiaa. Samalla hieman pelottaakin tuo meininki, yritän välttää sairaaloita täällä. Voi kun joskus voisikin synnyttää Suomessa. Kävin täällä katsomassa viikonloppuna sairaalassa kaveria. Hänen pitää siellä olla ainakin kolme viikkoa. Ei ollut tv:tä huoneessa, jo sekin tuntui alkeelliselta. Kaveri kommentoi kun mainitsin tv:stä, että onko muka teillä Suomessa sitten tv:t sairaalassa. No on. Muutenkin oli kyllä surkea sairaala, ihan eri tasoista kuin Suomessa. Terkut Genovasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pikku T <3

Muistahan nyt myös levätä, kun äitimummi tulee apuihin :)

Oletko itse voinut hyvin/ollut kipeä? Koska pidätte ristiäiset?

K

Heidi M. kirjoitti...

Oikein paljon onnea pienestä pojasta, toinen on niin hellunen!

Sateenkaari kirjoitti...

Paljon ONNEA tuon ihanan pienokaisen johdosta koko perheelle!
Olipa kiva kuulla sairaalatapoja sielta,kun juuri oltiin miehen kanssa 9 paivaa sairaalassa.Mies potilaana,ja mina omaishoitajana.

finkinja kirjoitti...

Onneksi olkoon koko perheelle suloisesta pikkuvauvelista:)

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA ! ! ! <3 <3 <3 t: Leoncina

-S- kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista :D

Rita: Joo aika harvoin taitaa italialainen rauhaa kaivata...me suomalaiset taas tykkààmme kàtkeytyà vaikka kesàmòkillemme pois kaikesta ja kaikilta, eli shokkeja oli aika hurjasti, mutta menin ajatuksella, ettà tulen hoitamaan siellà vain lastani ja itseàni sen kummemmin muusta vàlittàmàttà. Anzi...ihan positiivisestikin asioista yllàtyin, kuten mukavasta huonetoverista, joten en nyt mene sanomaan kummassa maassa parempi...molemmissa on hyvàt ja huonot puolet :D

Marika: Joo rennosti otti anestesialààkàri ja muutama muukin siellà, eh...minàpàs en...vaikka siihen ne luultavasti pyrki, heh!

Pippuri: Kiitos papukaijamerkistà :D Ei tuossa tilanteessa auttanut muuta kuin kummastella. Olen tietoinen niin paljon pahemmastakin, joten en sittn laittanu valitusvaihdetta pààlle :D

Yaelian: Joo erikoisia tapoja tosiaan tuossa sairaalassa, mutta kyllà se tasoltaan oli silti huomattavasti korkeammalla kuin yleiset sairaalat. Oli esimerkiksi todella siistià, lapsilla hoitopaikka yòksi jne. Henkilòkunta vai oli hieman outoa aina hetkittàin.
Ei naurattanut anestesialààkàri ei....ehkà multa joku vàkinàinen naurahdus saattoi tulla.

Jossu: Ihanaa kun kommentoit blogiani :D Vai venetsian suunnilla asustelet, ihanaa :D Oletko kauan jo Italiassa asustellut? Myòhàiset synttàrionnittelu sinulle sinne :D

Susadim: Kaunis kiitos runonpàtkàstà :D
B oli todellakin harmissaan kun ei nàhnyt veljeààn heti (niin ja ehkà vàhàn muakin ikàvà), mutta nyt yrittàà olla kovasti avuksi.
Jeps, tààllà lapsen nimeà kysyttiin leikkausta ennen. Tààllà on tapana, ettà lapsella on nimi syntyessààn.

Suvi: Ihanaa kun kommentoit. On ihana kuulla lukijoista..kommentoimaton lukija kun ei jàtà pahemmin jàlkià, joten niistà ei edes tiedà ettà onko niità :D

Terveisià Genovaan! Onneksi meillà oli TV huoneessamme...onnistuimme kyllà rikkoman kaukosààtimen, eh.
Tàmàn sairaalan taso oli kyllà suomen tasoa. Oli siistià, lòytyi lastenhuone, ei tarvinnut ottaa liikaa omia tavaroita mukaan jne jne.

K: Tààllà lepàillààn juu. Saa mummi nyt heràtà B:n kanssa kouluun ja muutenkin olla avuksi, hih
Minà voin hyvin. Kiitos vain kysymàstà. Aluksi otti haavaan ja kohtuun kipeàà, mutta ei enàà pahemmin :D
Ristiàisià emme ole vieà pààttàneet koska sellaiset pidetààn.

Sateenkaari: Toivottavasti miehesi voi jo hyvin. Tààllàkin on tuo omaishoitaja juttu.Minà en sellaista halunnut, kun miespuolinen ei saanut huoneeseen jààdà:(

Anonyymi kirjoitti...

buon giorno!

ja tuhannesti onnea!!
niin suloinen pikkupoika että vauvakuume itsellä pahenee vain ;D

kastatteko automaattisesti katolilaiseksi? (vai ootteko kaikki katolilaisia ettei tarvi edes kesskustella!!!)

-mimi-

jossu kirjoitti...

-S- Italian vuosia on kertynyt jo noin 7, mutta pysyvästi olen asunut täällä melkein kolme vuotta. Lueskelin blogiasi taaksepäin: myöhästyneet onnittelut myös avioitumisen johdosta! Mekin menimme tänä kesänä naimisiin, Suomessa kylläkin, mutta järjestimme myös Italiassa perinteiset häät (elokuussa, hui hellettä!!). Sinä pääsit kyllä ihailtavan helpolla järjestelyissä! =) Meillä ei ollut helikopteria, mutta Suomessa heppa ja Italiassa tulimme hääpaikalle perinteisellä bragozzo-puuveneellä! =)
Tässä blogissa on kyllä ihanan positiivinen henki!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, Onnea uuden pikkupojan johdosta koko perheelle!!! Yli-hellunen vauva :-) Terkuin, Anu

Calendula kirjoitti...

Valtavasti onnea tulokkaan johdosta! Kylläpä oli aika kokemuksia sairaalassa, mutta pääasia että kaikki meni hyvin ja nyt olette kotona.
Blogissani on sinulle tunnustus ja haaste, jos haluat tarttua siihen!

Bricco kirjoitti...

Onnea koko perhelle pienestä pojasta! Sulla on aivan mahtava blogi, käyn usein lukemassa.
Terveisin ulkosuomalainen Hollannista

Allu kirjoitti...

Tulin etsimään kuvaa uudesta maailmankansalaisesta ja ilokseni se löytyikin. Onpas söpö vauva, ei niin kurttuinen kuin monet alapään kautta syntyneet. Sano terveisiä Saksasta♥

Anonyymi kirjoitti...

Terkkuja syksyisen sateisesta Suomesta! Ja tuhannesti onnea uuden suloisen perheenjäsenen johdosta!

T. Brittilän Outi

Jaana kirjoitti...

Paljon paljon onnea pikkuisesta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ekaks paljon paljon onnea! Tosi hienoa että lapsi on terve ja voitte hyvin.

Aika outoa toimintaa kyllä sairaalassa. Ja ihan käsittämätön se alku, kun miehet pyörivät ympärillä ja itse on alasti...argh!! Suomessa on kuitenkin tottunu lähinnä naispuolisiin kätiöihin. Onneks osasivat kuitenkin hommanta suunnilleen.. :)

Tsemppiä jatkoon ja toivottavasti yökin löytyy pian. :)

T. viestittelijä

MaaMaa kirjoitti...

Voi miten suloinen pieni T! Onnea hirmuisesti koko perheelle ja erityisesti sinulle äitille!! <3

Voi jestas noita juttuja sairaalasta. Ei tod. ole munkaan mielestä soveliasta niiltä mieslääkäreiltä tuollaiset puheet, kun toinen on siinä alasti!! Uskomatonta!!! Ja myöskin suuni loksahti auki, ettei isoveli päässyt tulokasta katsomaan ja että vauvaa pidettiin nälässä tuollatavalla! ...noh, onneksi kuitenkin olette onnellisesti kotona koko perhe ja kaikki hyvin!

Onnea vielä kerran ja haliterkkuja!!

SannaS kirjoitti...

Onnittelut koko perheelle! =)

Halein SannaS

-S- kirjoitti...

Buongionrno Mimi! Kiva kuulla susta pitkàstà aikaa :D Juu, katolilainen tuosta pikkuherrasta tulee. Bkin opiskelee koulussa katolilaista uskontoa, kun muuta ei ole tarjolla, eh. On helpompi kastaa samantien katolilaiseksi....ei me kuitenkaan niin noista uskonnoista perusteta, joten ihan sama...heh.

Jossu: Kiitos kauniista sanoista blogistani. Aina tulee hyvàlle tuulelle kun kuulee kehuja :D
Wow, oli varmasti hienoa tulla puuveneellà. Olenkin nàhnyt joskus puuveneellà paikalle saapuvan hààparin. Itse hààseremoniakin oli jàrjestetty hiekkarannalle. Itsekin mietin tuotavaihtoehtoa, mutta papit eivàt tààllà vain suostuneet vihkimààn rannalla. Paikka tàytyy olla kuulemma pyhà.

Kiitos Anu :D

Calendula: Juu aikamoiset olivat kyllà sairaalakokemukset. Onneksi leikkaus oli kuitenkin "positiivinen leikkaus". Tarkitan ettà siità seurasi jotakin hyvàà, kuten pikku T. Olisi ollut kamalaa kokea tuollaista, jos mitààn hyvàà ei olisi seurannut, kuten vaikka umpisuolenleikkaus....toivottavasti sità ei tààllà ikàvissà merkeissà leikkauspòyàlle joudu.
Vai tunnustus ja haaste, kivaa...pitààkin kàydà katsastamassa minkàlainen. Kaunis kiitos :D

Bricco: Ihana kuulla, ettà olet lueskellut blogiani ja vielà ihanampaa ett jàtit jàlkesikin (kommentin siis). Paljon terveisià myòs hollantiin. Taidatkin olla ensimmàinen lukijani hollannissa :D

Allu: Tottahan toki edes pari kuvaa pienokaisesta lòytyy. Niin ylpeà tàmà àippà tààllà on, ettà heti tàytyy esitellà, hih :D
Joo T ei ollut kurttuinen lapsi. B oli, vaikka keisarinleikkauksella hànkin lopulta syntyi. Oli tosin joutunut kàrsimààn ensin pari pàivàà ihan normaalisynnytyksestà koituneita kipuja...reppana, raju alku oli hànellà.

Outi: Vai Suomessa olet tàllà kertaa, ihanaa! Nàin àitini kamerasta aivan mahtavia ruskakuvia...varmasti vàrikàstà juuri nyt...ellei sitten kylmà jo ole tullut ja ottanut valtaa, eh.

Kiitos Jaana :D

Moikka viestittelijà :D Joo todellakin oli outoa tuo alasti istuminen niin kauan. Johtui kuitenkin siità, ettà anestesialààkàrià tàytyi odottaa...mutta olisin ihan mielellààn odotellut vaatteet pààllà, eh.
Miehiin gyneinà ja lààkàreinà olen tààllà jo tottunut, alastomuuteen en. Itseasiassa tuo samainen lààkàri joka tarkkaili minua ja vauvaa raskauden ajan hoiti myòs leikkauksen ja se oli kyllà kiva. Alastomuus pitàisi olla meille suomalaisille kuulemma normaalia, kun kàymme saunassakin jne, mutta ei tuosta kulttuuritavastamme kyllà tàssà tilanteessa nyt ollut mitààn apua. Outoa se oli jokatapauksessa!
Pàivà ja yò ovat T:llà vielà aivan ylòsalaisin. Rytmi on kuten mahassakin oli joten yòt valvoo ja pàivàt nukkuu....saas nàhdà koska saan sen kàànnettyà :D

MaaMaa: Joo aika omituisia juttuja ja tapoja tuossa sairaalassa. Henkilòkunnan mielestà alle 12 vuotiaat ovat likaisia ja toheloita...koskevat paikkoihin joihin ei saisi jne jne....aivan kuin vanhemmat eivàt katsoisi perààn!!!!! Noh, maassa maan tavalla voin tàhànkin vain todeta. Juu ja tuo alastomuus oli aika kamalaa....ei siihenkààn ollut muu kuin tottuminen, eh.
Haleja takas <3

Kiitos SannaS :D

Anonyymi kirjoitti...

Olin Suomessa vain muutaman päivän, mutta siellä oli aika huono ilma, satoi ja oli kylmä. Meillä täällä Enkkulassa on nyt ollut epätavallisen lämmintä. Ei mitään valittamista! :)

Laita vain lisää kuvia pikkuisesta kunhan ehdit ja jaksat. Onko miehesi voinut pitää isyyslomaa? Entä B, on varmaan aika pollea isoveli? :)

Isosti terkkuja ja koetahan jaksaa! Tsemppiä! Ja nauti näistä ensimmäisistä viikoista, ne menevät niin nopeasti ohi.

T. Brittilän Outi

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut koko perheelle myös taalta Istanbulista!

-S- kirjoitti...

Karoliina: Perhe kiittàà :D

Elvira kirjoitti...

Onnittelut koko perheelle suloisesta pojasta!

-S- kirjoitti...

Kaunis kiios Elvira :D