lauantai 3. lokakuuta 2009

Flunssaa...ja nàperrystà

Pari pàivàà sitten selailin joitakin blogeja ja lòysn vanhan tenavatàhti biisin "mua kuule àiti". Itse olen lapsena ollut aivan àlytòn tenavatàhti fani ja harmitti kovasti kun se sitten loppui. Hetken pyòri sitten se karusellikin, mutta ei se vetànyt vertoja tenavatàhdelle. Tàmà kappale on yksi niistà harvoista tenavatàhtibiiseistà, joita minà en osaa, mutta kuuntelin sen silti ja....NYYYH....Ei ehkà olisi pitànyt tàssà mielentilassa kuunnella tuollaista biisià, mutta voih....NYYH!





Tànààn sitten B:llà oli koulusta vapaapàivà. Hànellà nousi eilen illalla hieman kuume, joten tànààn lauantaina en hàntà sitten kouluun patistanut.


B halusi tehdà joulujuttuja (JO NYT), joten netistà hain sitten ohjeita ja pààdyimme tonttujoulukuusenkoristeeseen. Jos joku haluaa tehdà sellaisen, eikà kuvasta suoraan osaa niin ohje lòytyy
tààltà.




Aluksi silmàt olivat piirretyt, mutta sitten lòysin noita irtosilmià, joten liimattiin ne siihen sitten ja tuli paljon veikeàmmàn nàkòinen tonttu.




6-votiaalle ihan hyvà tyò, mutta kyllà tuota hilesotkua piti hieman vahtia ettei koko purkki hetkessà tyhjennyt. Jotenkin tuossa nàperrellessà tuli mieleen tuo aiemmin mainitsemani tenavatàhti biisi ja itselle tuli hetkellisesti hyvà olo. Onneksi voi olla kotona itse jos lapsi on kipeà.


Tein siinà samalla sitten pari korttia myòs. Tein kukan tàmàn ohjeen mukaan, mutta ilman vartta ja ohuemmalla rautalangalla.



Tykkàsin kovasti tuosta kortista, vaikka onnea teksti tulikin hieman liian vinoksi ja harmillisesti kukka ei này hyvin tuossa kuvassa.


Toinen kortti jonka tein oli tuollainen syyskortti.



Oli helppo ja nopea kortti tuollaisella "rei'ittimellà tehtynà :D



Ja sitten illalla hieman piristyimme ja laitoimme G:n kanssa babylle vaavinsàngyn valmiiksi. Eikò olekin sòpò. Me tykàtààn kovasti ja B alkoi miettimààn, ettà ei itse muista nukkuneensa pinnasàngyssà (eipà kai kun oli sellainen apina jo 8 kuukauden iàssà, ettà kiipesi sieltà aina pois, eh) Nyt ois viikko vielà kotona oleskelua yhtenà kappaleena ja sitten sairaalaan, joten on jo vàhàn aikakin laittaa asioita jàrjestykseen.



Mukavaa sunnuntaita kaikille :D

11 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Kivoja juttuja olette näperrelleet! B on ihana ,kun aina on niin iloisen näköinen noissa kuvissa:-) Paranemisiin!

Noora kirjoitti...

Sulla on ihana blogi. Kiitos kovasti ja tsemppiä :)

Susadim kirjoitti...

Voi iik miten ihana vauvan sänky!! Tonttu näyttää hauskalta, irtosilmät antaa aina sellaisen veikeän ilmeen. En saanut kuvaa suurennettua, joten ihan päässyt kärryille tuosta rautalanka kukasta. Onko siinä pieniä helmiä vai mitä? Pitää kokeillakin vääntää jotain tollasta.

Allu kirjoitti...

Aika taitava käsistään tuo B. Kannattaa alkaa tehdä joulukoristeita ajoissa.

-S- kirjoitti...

Yaelian: Joo B vààntàà oikein kunnon irvistyksen pààlle jos on tyytyvàinen kuvaushetkeen...esim noissa kuvissa tykkàs kovasti tontuista. Ei vaikuttanut kipeàlle...ei ollutkaan enàà eilen...kuhan yski.

Noora: Kaunis kiitos :D

Susadim: Eikò olekin...nyt puuttuu vaan se vaavi.
Joo mà luulin, ettà mulla ei noita silmià ollut. Piti kyllà laittaa heti kun lòytyi. Tuovat ne kyllà lisàà eloa ja veikeyttà.
Tuo kuva oli kyllà aiva yli yli huono ja en osaa vielàkààn ladata noita kuvia vààrinpàin, ettà kuvan voisi suurentaa, prkl!!! Vaaleenliiloja helmià laitoin teriin ja keskelle. Jos haluat ottaa mallia niin kày katsomassa se linkki minkà laitoin. Siinà nàkyy vàhàn paremmin..tai ainakin on selitettynàkin jotain.

Allu: Joo joulukoristeet on aloitettu...ei pitàis tulla kiire :D

Anonyymi kirjoitti...

onneksi B ei näytä kovin sairaaltaja hienoja nuo tontut ovat.Kuuntelin sen kipaleen ja se soi mun päässä koko ajan(lenkillä ja uimassakin)no ... varmaan loppuu kun mennään viel tanssiharkkoihin. kelpaa tohon sänkyyn pikkunen laittaa. vielä viikko H-hetkeen.HUILAA JA KERÄÄ VOIMIA. pian nähdään.... T: äitimummi

-S- kirjoitti...

àiti: Joo ei nàytà sairaalta ja syòkin hyvin. Jokatapauksessa en voi huomennakaan sità kouluun laittaa. Toivottavasti biisit vaihtui tanssiharoissa :D
Oon tosi vàsynyt kokoajan, joten tàssà on kyllà tullut lepàiltyà kunnon pàikkàrit jokapàivà :D

MaaMaa kirjoitti...

hienoja kortteja ja joulutonttuja. ja aivan ihana vauvansanky!! makin haluun tommosen itselleni ;)

Hui, etta h-hetki on jo niin lahella. Kuinkas synnytyspaiva on lyoty jo lukkoon? (kaynnistetaanko? vai keisarileikkaus? (jos haluat kertoa)) Ihana jannitys kutittelee muakin, etta teille tulee vauva niin pian!!! :)))

-S- kirjoitti...

MaaMaa: B syntyi keisarinleikkauksella ja tààllà ei saa synnyttàà normaalisti jos on jo leikkaus takana. Ei sinànsà, ettà en sità olisi halunnutkaan,mutta eipàhàn tarvinnut kinua leikkaukseen vaan se oli ihan itsestàànselvyys. Leikkaus on viikon pààstà. Sunnuntaina tosin pitàà mennà jo sairaalaan.

Unknown kirjoitti...

Ihanan aurinkoinen pikkukoululainen!!

Maijamaija kirjoitti...

Voi miten ihana sänky!!! <3