lauantai 13. kesäkuuta 2009

Juhlia juhlien perààn...

Tànààn oli B:n tarhan pààttàjàiset. B esitti siellà lintua ja teimmekin àitin kanssa hànestà oikein kanarialinnun. Aika jànnà, kun eivàt olleet lapsille antaneet tehtàvàksi koristella noita siipià. Sen sijaan mina ja àitmummii vàkersimme sitten illalla nuo valmiiksi tàtàpàivàà varten.
Oli lauluja ja leikkejà ja vuoropuheluita ja esitykset olivat pitkià. B:kin lausui hienosti muutaman lauseen ihan yksin. Esitykset kestivàt yli tunnin, joten siinà olikin lapsilla muistamista.
B sai lopuksi vielà hienon diplomin. Kaikki arvosanat olivat OTTIMOa. (heh, luulen ettà kaikilla oli samat arvosanat, mutta eihàn sità tietenkààn nàin pitàisi paljastaa jos toinen on saanut hyvàt arvosanat. Hih)

B piti diplomia kaukoputkena heti sen kàteen saatuaan.Noh, oli siellà muillakin hieman levotonta meininkià ;)

Juhlan jàlkeen naposteltiin hieman nyyttàrimeiningillà. Itse olin tehnyt juhlaan mokkaruutuja.

Nyt meillà juhlat sen kun jatkuvat. Huomenna vietetààn B;n ja minun syntymàpàivià ja sità varten on leivottu kaikennàkòistà. Laitan niistà kuvia ja reseptejà myòhemmin

Illalla B tuli nàyttàmààn hienosti yhtà kieltomerkkià, jonka hàn oli piirtànyt ja laittanut alakeran oveen kiinni. (kuva katosi, en tiedà minne) Sanoi meille ettà tuonne huoneeseen ei saa mennà, kun siellà ovat huomiset ilmapallot ja lahjat (oli nàhnyt synttàrilahjansa alakerran huoneessa). Myòhemmin minun tàytyi kuitenkin mennà hakemaan sen huoneen kaapista jotakin ja mitàs sieltà sitten paljastui….

B oli mennyt jo avaamaan hieman lahjojaan, hihihih! Siinà siis se pààsyy miksi ovessa oli tuo kieltokyltti. Menin sitten kysymààn kuinka ne lahjapaperit oli tuolla tavalla auenneet. B sanoi naureskellen, ettà ei ollut avannut vaan kaatunut niiden pààlle, hihih. Furbo!


6 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Iloista syntymäpäivää Sulle ja B:lle halitusten kera!!

Nyt vasta näin tuon hääpostauksen kuvat, oih! Kylläpäs olikin niin suloista ja romanttista ja kaunista ja jos vaikka mitä! Samoin tuo anteprimo on aivan huippu!

Ihana kun olette syntyneet samana päivänä B:n kanssa. Viettäkäähän kiva päivä!

martti54 kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää teille molemmille B ja S. Nauttikaa ystävienne seurassa nyyttikesteistä ja terkkuja tutuille. Turvallista kotimatkaa L:lle. Nähdään taas pian.

Yaelian kirjoitti...

Hienosti koristeltu lintupoika!Ja kiva oli katsoa kuvia B:n tarhan päättäjäisistä! Onko teillä samana päivänä synttärit? Paljon paljon onnea synttäreiden johdosta!

MaaMaa kirjoitti...

Onnitteluja etukateen synttarin johdosta sitten seka aidille etta pojalle!

huvittava B kun on mennyt rapistelemaan lahjapapereita jo ... :D :D joskus se uteliaisuus vaan vie voiton... :D

Upea kanarianlintuasu! Onnea lomalaiselle ja myoskin hienosta diplomista! :)

-S- kirjoitti...

Susadim: Kiitos. Oli mukavat syntsàbileet molemmilla :D

Martti54:Kiitooooos isuuuuukkki. Juu, pian nàhdààn :)

Yaelian: Samana pàivànà on joo. Joskus aikoinaan sain tuollaisen synttàrilahjan...vaikea laittaa paremmaksi ;)

MaaMaa: Joo uteliaisuus vei voiton. En viitsinyt edes muuta kun nauraa, kun nàin lahjapaperit. Aamulla lahjoja avatessa se viel sanoi mulle "En mà halua vielà tota traktoria avata, mà avaan ensin ton transformenin" ja meni ottamaan toisen paketin.

Anonyymi kirjoitti...

oli varmasti paljon muistamista lapsilla jos esitykset kestivät niinkin kauan.. Hieno kanarianlintupuku B:llä :)
Hih.. hauska tuo selitys lahjojen avaamiselle :D

*haleja sinnepäin* <3
-syrra-