keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Hààvalmistelua

Viikko hàihin, WOWOWOWOWOWOWOW!!!! Kertoilen niistà hààsuunnitelmista seuraavassa.....

Tàssà jo hieman esimakua eli meidàn kirkko- ja juhlalaulajat...tai siis yhdet niistà, kun lisàksi tulee myòs pianisti.

Me vàhàn sattumankaupalla lòydettiin meidàn hàihin nàmà esiintyjàt. He olivat todella mukavia ja vietimme heidàn kanssaan heti kàttelyssà koko iltapàivàn. Ihanan ajatonta meininkià. Tàssà alla linkit heidàn esityksistààn…..
Kirkkomusaa…Ja tàssà juhlaan….Tuleeko meidàn hàihin Eros Ramazotti??????EI! Mutta hyvin imitoi Robin hànen lauluààntààn, vai mità ;)
Itse olemme ainakin nàin etukàteen hyvinkin tyytyvàisià nàihin kahteen, sillà tuo Robin oli erittàin hauska ja tulee hauskuuttamaan myòs juhlavàkeà :D Myòs yksi suomenkielinen kappale on toivomuslistalla. Ssaas nàhdà minkàlainen on lopputulos, hihih! On ollut kuulemma hauskaa harjoitella tuota kappaletta :D

ps. B on 39 asteen kuumeessa...toivottavasti ei levià meihin muihinkin,eh :-s

ps. Hàn (B) on alkanut puhua huonoa suomea. Hassuna esimerkkinà voisin sanoa, ettà hàn menee nykyààn TEKEMààn kakkaa ja TEKEMààn pissaa. Italiassa ei nimittàin mennà pissalle vaan noihin lauseisiin kàytetààn tuota tehdà (fare) verbià. Vado a fare la cacca/pipì =menen tekemààn kakkaa/pissaa. Eikò hienot esimerkit ;)

10 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

JUHUU!! Enaa viikko haihin! Ai etta! En taalla toissa paase kuuntelemaan noita videopatkia, mutta katsastan ne illalla kotoota.
Varmasti ovat ihania!
Ja italia on viela niin romsku kieli! Suomen lausuminen on ainakin italialaiselle suht helppoa, kun kirjaimet aannetaan samanlailla ja kun suomenkielessa ei tartte tietaa mitaan "lausumissaantoja"; kaikki kirjaimet sanotaa just niinku kirjoitetaanki :)
Janna kuulla, miten italialaiselta se suomenkielinen laulu sitten sujuu. Otattehan videoita ja kuvia ison kasan haista ja laitat naytille kanssa!

Elkaaka nyt sairastuko! B:lle parantavia viboja tuulisesta Dublinista!

Yaelian kirjoitti...

Vau, vain viikko häihin, jännittääkö?
Hyvät esiintyjät oletkin löytänyt häihinne, kuuntelin molemmat.
Toivottavasti B paranee pian pian ja ei tartuta kuumetta morsiameen ja sulhaseen! Ja hassusti se suomenkieli vääntyy B:n suussa. Muuten, hepreassa myös käytetään tuossa tarkoituksessa tehdä-verbiä....

Susadim kirjoitti...

Onpas mielettömän upeeta musiikkia tulossa teidän häihin!! Tosin se ei yllätä, kun blogissakin on niin hyvää musaa :) Tulee ihan halu opiskella italiaa ihan vaan näitten ihanien laulujen takia.

Maijamaija kirjoitti...

Toi on varmasti aika yleistä lapsilla, jotka puhuu kahta kieltä. Esimerkiksi suomea ja ruotsia kotona puhuvat sekoittelee kieliä ja / tai sanojen käyttöä. :) Tärkeintä tossa on se, että sä puhut aina suomea B:lle. Näin hänellä säilyy arjessa hyvän suomen malli.

Pian me jo tullaan! Vähä jänskättää et ymmärretäänkö siellä juhlassa yhtään mitään. :)

Pushal muru!

Allu kirjoitti...

Milloinkas ne häät on?
Jos laulajat osaisi suomea, Tomi Metsäkedon ja Johanna Kurkelan Tahdon tanssia olisi sopiva laulu.

Paperina kirjoitti...

oih ihania haasuunnitelmia!! rakastan haita ja olenkin ollut kaasona kolme kertaa (vaan en morsiamena hih...) jarjestelemassa haita!!

hih hassu esimerkki B:lta,taytyy tunnustaa etta itsekin olen pari kertaa TEHNYT suihkun seka suomeksi etta englanniksi... siippa siihen udellut etta no millainen siita suihkusta tuli.....

Susadim kirjoitti...

Onko siellä kaikki ok? Vai vaan hääkiireitä? Mietin vaan, kun postauksestasi on kolme päivää, etkä ole kommenttejakaan julkaissut...

-S- kirjoitti...

MaaMaa: Huomenna ne hààt sitten olisi :-o :-D
Joo meillà on videokuvaajat ja kameramiehet valmiina :D B on suht parantunut ja ei ole tartuttanut kuumetta meihin :D
Minàkin odottelen kovastu tuota suomenkielistà biisià, heh!

Yaelian: Aika vàhàn on jànnittànyt. Eilen sitten selvisi, ettà en saa sanoa ainoastaan si si si, kuten aluksi oli tarkoitus vaan pappi totesi sen olevan kauniimpaa kun sanotaan kaikki vàrssyt..io...accolgo te...come mio sposo, con la grazia di Cristo prometto di esserti fedele sempre....kunnes kuolema meidàt erottaa.....joten se tàssà hieman jànnittàà :D

Susadim: Kiva kun tykkàsit...tuo on vain hetken pàtkà musiikeista, mutta kyllà olin tyytyvàinen sen vàhàn mità olen heistà kuullut.

Niin ja netti on ollut paskana aivan liian monta pàivàà.

Maijamaija: Kyllà sà ymmàrràt ku puhut epsanjaa, no stress! Ihana nàhà :D:D:D:D:D

Allu: Tuo biisi oli myòs yksi vaihtoehto, mutta pààdyin yhteen toiseen, joka kuulostaa ehkà hieman mukavammalle myòs ihmiselle joka ei ymmàrrà kieltà. Niin ja hààt on huomenna keskiviikkona, apua, heh!!!

Paperina: Joo englanniksi se suihku aina otetaan (take a shower) Jànnià tapoja....
Kyllà se sinunkin vuoro toimia hàissà morsiamenakin varmasti pian tulee :D:D:D:D

Nyt meitsi poistuu...viimeinen yò ennen hàità nukutaan nyt sitten erillààn, yhyy...outoa...Làhden tàstà suomalaisten vieraiden pariin,jeeee!!! Ciao a tutti :D:D:D

Anu kirjoitti...

Onnea vaan hääparille tällaisella "pienellä" viiveellä.

Olen ollut AINA hulluna italialaiseen musiikkiin. Blogisi taustamusiikki hurmasi minut heti ja nyt kuuntelin nämäkin videot. Ihania, ihania, ihania!!!
En osaa selittää mistä se johtuu, mutta joka ikinen kerta, kun kuulen Ave Marian niin alan kyynelehtimään. Se on valtavan hieno kappale.

-S- kirjoitti...

Anu: Kiitos Anu, Ave Maria on todellakin kaunis. Tàmà neitonen laulaa sen vielà todella kauniisti :D